Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Χωρίς showrunners γυρίζεται η δεύτερη σεζόν του “Rings of Power”

    Χωρίς showrunners γυρίζεται η δεύτερη σεζόν του "Rings of Power"

    Με την απεργία των σεναριογράφων, πολλές χολιγουντιανές παραγωγές θα τα βρουν ή τα βρήκαν ήδη σκούρα τα πράγματα.

    Μία από αυτές φαίνεται πως είναι και η δεύτερη σεζόν του “The Lord of the Rings: The Rings of Power”, του οποίου η παραγωγή έχει τελειώσει ως επί το πλείστων, αλλά όχι τελείως. Σύμφωνα με το Variety, τα γυρίσματα του νέου κύκλου, που λαμβάνουν χώρα στο Ην. Βασίλειο, θα ολοκληρωθούν χωρίς την βοήθεια των showrunners, Patrick McKay και J.D. Payne. Αντ’ αυτών, εκτελεστικοί παραγωγοί που δεν βοηθούν στη συγγραφή του σεναρίου, σκηνοθέτες και άλλα μέλη του συνεργείου θα επιβλέπουν τα γυρίσματα των εναπομεινάντων 19 ημερών. Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, ότι τα σενάρια και όλα τα στοιχεία της σειράς που απαιτούσαν συγγραφή είχαν ολοκληρωθεί πολύ πριν την απεργία.

    Αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα που έρχεται να αντιμετωπίσει η παραγωγή της δεύτερης σεζόν, μιας μιας και πρόσφατα ο θάνατος ενός αλόγου οδήγησε στην έναρξη μιας καμπάνιας από την PETA που ζητά την παύση της χρήσης πραγματικών ζώων στην δημιουργία σειρών και ταινιών, εξωτερικό στούντιο της σειράς στο Ην. Βασίλειο ξέσπασε σε φλόγες, χωρίς, ευτυχώς, να σημειωθούν τραυματισμοί ανάμεσα στα μέλη του συνεργείου και του cast, και, τέλος, ένας συγγραφέας fan fiction του “Lord of the Rings” μήνυσε την Tolkien Estate και τον δημιουργό της σειράς για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και τυποκλοπία του μυθιστορήματός του.

    Τα ηνία της δεύτερης σεζόν αναλαμβάνουν οι Charlotte Brändström, Louise Hooper και Sanaa Hamri, ενώ τις νέες προσθήκες στο cast μπορείτε να τις δείτε στις εικόνες παραπάνω. Άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας της.

    Διαβάστε το review μας για την πρώτη σεζόν, πώς συνδέεται η ανακάλυψη των νάνων με το μέλλον της σειράς, όσα είπε ο ηθοποιός του Sauron για το φινάλε και τη διαγραμμένη σκηνή που αποκάλυψε ο Owain Arthur. Σε περίπτωση που θέλετε να ξαναδείτε τις ταινίες “The Hobbit” και “The Lord of the Rings”, σας τις έχουμε βάλει με χρονολογική σειρά και με βάση την κατάταξή μας. Τέλος, σας λέμε τις 10 ταινίες και σειρές φαντασίας που οφείλουν την ύπαρξη τους στο franchise.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ