Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Χρονική τοποθέτηση φαινεται πως αποκτά το “Daredevil: Born Again”

    Τα γυρίσματα του “Daredevil: Born Again” έχουν ήδη ξεκινήσει και πολλές εικόνες από το πλατό έχουν εμφανιστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες μέρες.

    Ωστόσο, μία από αυτές είναι πιο σημαντική από τις υπόλοιπες, καθώς φαίνεται να αποκαλύπτει τη χρονική τοποθέτηση της σειράς. Σε αυτήν βλέπουμε τον Matt Murdock του Charlie Cox να περπατά στον δρόμο και να περνά μπροστά από μια αφίσα με το πρόγραμμα της εκκλησίας. Πάνω πάνω αναγράφεται η ημερομηνία (15 Μαρτίου 2020), πράγμα που σημαίνει ότι η σειρά θα λαμβάνει χώρα κατά την διάρκεια του Blip.

    Δείτε την δημοσίευση παρακάτω:

    Αυτή η αποκάλυψη είχε ως αποτέλεσμα την ανάδειξη των θεωριών με μία από αυτές να είναι και η δικαιολόγηση που εξηγεί την απουσία των Karen Page (Deborah Ann Woll) και Foggy Nelson (Elden Henson) από την νέα σειρά. Μία εκ των πιθανοτήτως είναι οι δυο τους να έχουν πέσει θύματα του Blip και να έχουν εξαφανιστεί από προσώπου Γης. Εκτός του Cox, θα πρωταγωνιστούν οι Vincent D’Onofrio ως Kingpin, Jon Bernthal ως Punisher, Sandrine Holt ως Vanessa Fisk και Margarita Levieva, Michael Gandolfini, Nikki M. James και Michael Gaston σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους.

    Δημιουργοί είναι οι Matt Corman και Chris Ord, οι οποίοι γράφουν το σενάριο και είναι εκτελεστικοί παραγωγοί με τους Kevin Feige, Louis D’Esposito και Chris Gary. Ο Michael Cuesta ανέλαβε τα σκηνοθετικά ηνία του πρώτου από τα 18 επεισόδια. Το “Daredevil: Born Again”, που δεν θα είναι sequel της σειράς του Netflix, ανακοινώθηκε επίσημα τον Μάιο του 2022 και θα φτάσει στις οθόνες των συνδρομητών του Disney+ στις αρχές του 2024. Ο χαρακτήρας θα κάνει ένα πέρασμα από το “Echo”, που είναι μια από τις πιο hot σειρές του 2023, και από το “Spider-Man: Freshman Year”.

    Χρονική τοποθέτηση φαινεται πως αποκτά το "Daredevil: Born Again"

    Δείτε τα πάντα από Marvel στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Φεβρουάριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ