Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    ΚΙΝ.ΑΛ: Για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.

    Ο Κάρολος Παπούλιας ήταν πάντοτε άνθρωπος της ευθύνης: στα 15 του χρόνια αγωνίστηκε ενάντια στους ναζί κατακτητές, στη συνέχεια συμμετείχε στον αντιδικτατορικό αγώνα και μετέπειτα στην ενεργό πολιτική από το 1977 έως το 2004.

    Εμβληματικό  στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ολιγόλογος και αποτελεσματικός συντέλεσε  όσο λίγοι στην εδραίωση μιας πολύπλευρης εξωτερικής πολιτικής, για την προώθηση των εθνικών συμφερόντων. Δεν κατέστησε ποτέ την εξωτερική πολιτική της χώρας αντικείμενο επικοινωνιακών χειρισμών και μικροπολιτικών εκμεταλλεύσεων.

    Η στάση του αυτή αναγνωρίστηκε έμπρακτα και από την συντηρητική παράταξη όταν προτάθηκε ως διάδοχος του Κωστή Στεφανόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας, το 2005. Η Βουλή με συντριπτική πλειοψηφία τον εξέλεξε δύο φορές στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα. Άσκησε αψεγάδιαστα τα καθήκοντά του.

    Υπερασπίστηκε το εθνικό συμφέρον και την ακεραιότητα της Ελληνικής Δημοκρατίας απέναντι στους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς των επεισοδίων του Οκτωβρίου του 2011. Του χρωστάμε γι’ αυτό ευγνωμοσύνη.

    Στους οικείους του και την οικογένειά του υποβάλλουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

    Νομαρχιακή Επιτροπή
    Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ