Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Κινηματογραφική ομάδα Πτολεμαίδας

    bang

    Κινηματογραφική ομάδα Πτολεμαίδας

    Μια ακόμα προβολή την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015 στο πάρκο του παλιού Οικοτροφείου. Η προβολή θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ. Η είσοδος είναι ελεύθερη προς όλους!

    “Μια Κακή Εβδομάδα σε μια Σκληρή Πόλη”.

    Υπόθεση της ταινίας:

    ο Black «περιπετειώδης» σεναριογράφος των επιτυχιών περνά για πρώτη φορά πίσω από την κάμερα. Ο μικροαπατεώνας Harry, προσπαθώντας να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που τον καταδιώκουν, παίρνει τυχαία μέρος σε μία χολυγουντιανή οντισιόν αστυνομικής περιπέτειας και για να προετοιμάσει καλύτερα το ρόλο του συνεργάζεται με τον ιδιωτικό ντεντέκτιβ Perry. Όταν, όμως, ο Harry συνάντησε τον παιδικό του έρωτα ονόματι Harmony, και οι τρεις μπλέκουν σε μία περίεργη πραγματική υπόθεση φόνου.
    Η σε πρώτο πρόσωπο over φωνή του αφηγητή Harry δίνει εξαρχής τον αυθεντικό τόνο της ταινίας και, όπως σε κάθε cult φιλμ που σέβεται τον εαυτό του, τρεις loosers σε μία διεφθαρμένη πόλη κάνουν πάντα τη διαφορά. Ο τριάντα και κάτι ανήμπορος να τελειώσει ό,τι ξεκινά Harry επιδίδεται σε μικροκλοπές για να κερδίσει τα προς το ζην, η θέλω απεγνωσμένα να γίνω- ηθοποιός Harmony προς το παρόν διαθέτει μόλις κάποια δευτερόλεπτα συμμετοχής σε τηλεοπτικές διαφημίσεις, ενώ ο σκληροτράχηλος και pride to be gay Perry δύσκολα συγκινείται για κάτι που δεν έχει σχήμα δολαρίου. Και όλα αυτά σε ένα σκοτεινό Los Angeles γεμάτο απρόοπτα, απατεώνες, αποτυχημένους και κάθε μορφής προαγωγούς σε μία σαφώς πιο ενδιαφέρουσα προσέγγιση από εκείνη των εύκολων και επιφανειακών ασπρόμαυρων Crash (2004) αντιθέσεων.
    Τι συμβαίνει, όμως, με τις αναπόφευκτες μεγάλες προσδοκίες ενός μεγαλοπρεπούς τίτλου που ισχυρίζεται ότι διαθέτει Kiss Kiss, Bang Bang;
    Ο γνώριμος για τους ξέφρενους ρυθμούς σεναριογράφος ακολουθεί πιστά το ίδιο τέμπο σκηνοθετώντας μία ασταμάτητης εξέλιξης ταινία που ξεχωρίζει όχι μόνο τους μοναδικούς διαλόγους και τις στους ίδιους ρυθμούς προς αντιγραφή ατάκες, αλλά κυρίως για το έξυπνο χιούμορ. Συνδυάζοντας βία, σασπένς και μια τρυφερή ιστορία αγάπης ο Shane αποφεύγει με δεξιοτεχνία τις τυχόν Tarantino συγκρίσεις και ακολουθεί τον δρόμο της παρωδίας όχι τόσο για να διακωμωδήσει τις made in Hollywood αστυνομικές ταινίες άλλης εποχής, όσο για να δώσει το δικό του στίγμα.

    [ad id=”6783″]

    Στις 27/8/15 συζητηθήκαν όλα τα θέματα της ομάδας και προέκυψε και το νέο Διοικητικό συμβούλιο της ομάδας όπως προβλέπεται και από το καταστατικό μας.

    Το νέο Δ.Σ:
    Πρόεδρος: Ηλίας Μάνης
    Αντιπρόεδρος: Φάνης Τοψαχαλίδης
    Γραμματέας: Γιώτα Θεοδωσιάδου
    Ταμίας: Χάρης Εφραιμίδης
    Μέλος Α: Ελένη Λεβέντη
    Μέλος Β: Μπάμπης Νικολάου

    Μετά από 3 χρόνια με τον Φάνη στο τιμόνι, ήρθε η ώρα για παράδοση της σκυτάλης στο πιο παλιό μέλος της ομάδας τον Ηλία. Ευχόμαστε καλή πορεία στις μελλοντικές δράσεις της ομάδας.
    Καλό καλοκαίρι σε όλους.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ