Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Κίνηση: Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στο κέντρο λόγω της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο – ΒΙΝΤΕΟ

    Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» έχει προκληθεί στους δρόμους πέριξ του Παναθηναϊκού Σταδίου, όπου πραγματοποιείται η συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», που είναι αφιερωμένη στον Λευτέρη Παπαδόπουλο.

    Προβλήματα παρατηρούνται τόσο στην Βασιλέως Κωνσταντίνου και την Αρδηττού, αλλά και στην Βασιλίσσης Σοφίας, την Καλλιρόης και τους δρόμους του Παγκρατίου, του Μετς και -λιγότερο- του Κολωνακίου.

    Υπενθυμίζεται ότι λόγω της συναυλίας, η Τροχαία Αττικής είχε ανακοινώσει ότι θα προβαίνει προσωρινά και σταδιακά σε διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων στις εξής οδούς και λεωφόρους του κέντρου της Αθήνας:

    • Αρδηττού, στο τμήμα της από Λεωφ. Βουλιαγμένης έως την Λεωφ. Βασ. Όλγας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Βασ. Κων/νου, και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
    • Λεωφ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της από την Λεωφ. Βασ. Όλγας έως την οδό Ερατοσθένους, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Βασ. Σοφίας, και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη, καθώς και στο τμήμα της από την οδό Ριζάρη έως την Λεωφ. Βασ. Όλγας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αρδηττού και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη (μετά το πέρας της συναυλίας).
    • Λεωφ. Βασ. Όλγας, καθ’ όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιμάρμαρο.

    «Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων» κατέληγε η ανακοίνωση της Τροχαίας για τα μέτρα, τα οποία θα αρθούν με το πέρας της συναυλίας.

    Δείτε το βίντεο από το πρακτορείο Orange Press Agency:

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ