Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Κόκκινο χάλι στο Met Gala, με ρούχα και εμφανίσεις για τα καρναβάλια

    Ρούχα για… ξεκάρφωμα, που αποκάλυπταν ημίγυμνα κορμιά, «γάτες» για τα καρναβάλια, κιτς πέρλες και μία κατσαρίδα έκλεψαν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί του φετινού Met Gala.

    Από την κορυφαία εκδήλωση της μόδας στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης δεν έλειψαν πολύ προσωπικές αποκαλύψεις, όπως μια εγκυμοσύνη, ένας νέος έρωτας και η «αναστολή» ενός χωρισμού.

    met gala1
    Lil Nas X

    • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

    Η ηθοποιός του «House of Cards» και του «The Marvelous Mrs. Maisel», Ρέιτσελ Μπρόσναχαν, άφησε ελάχιστα στη φαντασία με το μαύρο, διάφανο μπλουζάκι της, που αναδείκνυε τα πλούσια ελέη της. Δεν πήγε πίσω το μοντέλο Κάρεν Ελσον, η οποία έκανε ρελάνς με ολόσωμο, διάφανο φόρεμα. Αυτή που σχεδόν το τερμάτισε ήταν η ράπερ Τζανέλ Μονά, καθώς έκανε στριπτίζ, πετώντας το γιγάντιο παλτό της για να αποκαλύψει ότι φορούσε ένα είδος διάφανης κατασκευής, η οποία αναδείκνυε το ημίγυμνο κορμί της.

    met gala6
    Ρέιτσελ Μπρόσναχαν

    met gala7
    Κάρεν Ελσον

    Αποκαλυπτικό ολόσωμο σύνολο επέλεξε και η ράπερ Γιανγκ Μαϊάμι, αλλά δεν ήταν οι θανατηφόρες καμπύλες της που τράβηξαν τα βλέμματα. Ολοι κοίταζαν τον συνοδό της Σον «Ντίντι» Κομπς. Ο λόγος; Προ ημερών είχαν ανακοινώσει ότι χώρισαν, αλλά -από ό,τι φάνηκε από την κοινή τους εμφάνιση- μάλλον αποφάσισαν να «παγώσουν» τον χωρισμό τους. Το, δε, μοντέλο Αμπερ Βαλέτα με το διάφανο φόρεμά του και τα «αεροπλανικά» που έκανε πάνω στο κόκκινο χαλί μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

    met gala4
    Πέντρο Πασκάλ

    met gala3
    Τζανέλ Μονά

    Μια κατσαρίδα… έκλεψε την παράσταση από τη Ριάνα, καθώς λίγο προτού εμφανιστεί η δισεκατομμυριούχος ποπ σταρ προσπάθησε να ανέβει τις σκάλες. Βίντεο, που δείχνει φωτογράφο να πασχίζει να απαθανατίσει με την κάμερά του την κατσαρίδα, έγινε viral στα social media μέσα σε λίγες ώρες. Στις πέρλες πόνταρε η Κιμ Καρντάσιαν για να κρύψει -αλλά όχι πολύ- τη γύμνια του σώματός της.

    met gala2
    Κιμ Καρντάσιαν

    met gala

    Οι πέρλες… πάσχισαν για να τα καταφέρουν, καθώς τα πλούσια προσόντα της δισεκατομμυριούχου ξεχείλιζαν με κάθε ευκαιρία. Ο Lil Nas X, από την άλλη, σε μια εμφάνιση που άγγιζε τα όρια του κιτς, χρησιμοποίησε τις πέρλες σαν διακοσμητικά στοιχεία πάνω σε ολόσωμο κολάν, που έμοιαζε με αλουμινόχαρτο.

    met gala5 scaled
    Τζάρεντ Λέτο

    met gala10
    Αμπερ Βαλέτα

    Ο Τζάρεντ Λέτο μάλλον νόμισε ότι πήγαινε στο καρναβάλι και φαίνεται ότι πήρε τοις μετρητοίς το θέμα της βραδιάς, που ήταν αφιερωμένη στον Καρλ Λάγκερφελντ. Φόρεσε στολή γάτας και μεταμφιέστηκε στη διάσημη γάτα του σχεδιαστή Choupette. Για να μοιάσει στη γάτα, η ράπερ Doja Cat έφτασε στο σημείο να βάλει προσθετικά στο πρόσωπό της. Οι κιτς εμφανίσεις ολοκληρώθηκαν με τον ηθοποιό του «Narcos», Πέντρο Πασκάλ, ο οποίος έβαλε κουστούμι με κοντό παντελονάκι.

    met gala8
    Σερένα Γουίλιαμς

    met gala11
    Η ράπερ Doja Cat

    Ευχάριστη αποκάλυψη έκανε η Σερένα Γουίλιαμς καθώς η φουσκωμένη της κοιλιά μαρτύρησε ότι είναι έγκυος, ενώ η Αννα Γουίντουρ επιβεβαίωσε τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον ηθοποιό Μπιλ Νάι, καθώς περπάτησε μαζί του στο κόκκινο χαλί.

    met gala9
    Γιανγκ Μαϊάμι

    {{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ