Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    «Έχει ανάγκη τώρα ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης να κάνει τον παρουσιαστή;»

    Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο γνωστός σκηνοθέτης στην εκπομπή «Πρωινό Μας». Μίλησε για τις νέες σειρές που έχει στα σκαριά, ενώ απάντησε στην ερώτηση για το αν θα σκηνοθετούσε κάποια στιγμή μια καθημερινή σειρά.

    panos kokkinopoulos14061

    «Έχουμε δύο projects σε εξέλιξη αυτή την περίοδο. Το ένα είναι μία μίνι σειρά 8 επεισοδίων βασισμένη στο μυθιστόρημα του Αύγουστου Κορτώ “Μισό Παιδί”. Είναι μία ιστορία μυστηρίου, που δεν ξέρω όμως πού θα την δείτε, γιατί είναι ακριβή σειρά και ακόμα το συζητάμε.

    panos kokkinopoulos14063

    Το άλλο είναι μία σειρά που λέγεται “Η Αλίκη στη σκοτεινή πόλη”, είναι μία υπαστυνόμος στο ανθρωποκτονιών, η οποία ασχολείται πιο πολύ με γυναικοκτονίες. Υπάρχουν πολλές υποθέσεις της επικαιρότητας για τις οποίες θα μπορούσα να γράψω: της Πάτρας, των Γλυκών Νερών, της Φολεγάνδρου» ανέφερε ο Πάνος Κοκκινόπουλος για τις νέες σειρές που ετοιμάζει.

    panos kokkinopoulos1406

    Για την πιθανότητα να σκηνοθετήσει μια καθημερινή σειρά ο γνωστός σκηνοθέτης απάντησε: «Πλάκα μου κάνετε; Είναι άλλη δουλειά. Αυτές τις παίζουν και το απόγευμα, τις παίζουν και το βράδυ… φτηνοδουλειές. Είναι βιομηχανική αναπαραγωγή εικόνας, δεν θα μπορούσα να το κάνω. Δεν το κακοχαρακτηρίζω, υπάρχει χώρος για όλους».

    panos kokkinopoulos14062

    Ο Πάνος Κοκκινόπουλος, αναφέρθηκε και στους ηθοποιούς που αναλαμβάνουν ως παρουσιαστές: «Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχει και κατάντια. Μα ο Μαρκουλάκης έχει ανάγκη τώρα να γίνει παρουσιαστής; Τόσο καλός ηθοποιός και σκηνοθέτης να πηγαίνει να παρουσιάσει κάτι που το είδα τυχαία και δεν το πίστευα. Τον αγαπάω, είναι καλός ηθοποιός και φίλος».

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ