Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Η λίστα Κοκλώνη για το «J2US», με τη Στανίση στην κορυφή!

    Ολο και πιο κοντά στα τελικά ονόματα που θα ανέβουν στη λαμπερή σκηνή του μουσικού «J2US»! Με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζεται ο νέος κύκλος του «J2US» στον Αlpha, καθώς από το τέλος Φεβρουαρίου θα βγει στον αέρα.

    Ο Νίκος Κοκλώνης

    Ο παραγωγός Νίκος Κοκλώνης έχει μιλήσει με μια πλειάδα δημοφιλών καλλιτεχνών, αλλά λέγεται ότι το τελευταίο 24ωρο έχει καταλήξει σε κάποια δυνατά ονόματα που σίγουρα θα κάνουν θραύση και θα εκτοξεύσουν την τηλεθέαση. Γιατί ύστερα από την Αντζελα Δημητρίου το τηλεοπτικό κοινό αδημονεί για ένα μεγάλο brand name στον χώρο του λαϊκού τραγουδιού. Κι όπως ακούγεται, ο παρουσιαστής του σόου έχει… κλειδώσει το όνομα της Κατερίνας Στανίση.

    stanisi
    Η Κατερίνα Στανίση

    Η «Espresso»… ψάρεψε μερικά ονόματα με τα οποία φλερτάρει ο Νίκος Κοκλώνης. Οι καλλιτέχνες που παίζουν ψηλά στις λίστες για παίχτες ή για δάσκαλοι είναι η λαϊκή τραγουδίστρια Χριστίνα Μαραγκόζη, ο σόουμαν Τόνι Σφήνος, ο ποπ τραγουδιστής Λάμπης Λιβιεράτος και η κόρη του Δανάη Λιβιεράτου -παρόλο που ζει μόνιμα στο εξωτερικό-, ο παρουσιαστής Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) και η παλαίμαχη αθλήτρια Φανή Χαλκιά, που, σημειωτέον, λένε ότι έχει και καλή φωνή.

    libieratou
    Η Δανάη Λιβιεράτου

    Πολλές πιθανότητες έχουμε να δούμε στο φιλόδοξο σόου τον τραγουδιστή Χρήστο Σαντικάι, την ηθοποιό Αγγελική Λάμπρη, το μοντέλο Ιωάννα Μπέλλα, τον δημοφιλή μουσικό Δημήτρη Σταρόβα και τον κλασικό τροβαδούρο της πίστας Αντύπα.

    mpela
    Η Ιωάννα Μπέλλα

    Ακόμα, μεγάλος ντόρος γίνεται για την τραγουδίστρια Λίτσα Γιαγκούση, τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη, την τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη, αλλά και τον αγαπημένο τής ηθοποιού Μαρίας Σολωμού, τον ράπερ Mέντε Φουέρτε.

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ