Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Επέτειος γάμου στη Μάνη για το ζευγάρι

    H Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης γιόρτασαν τρία χρόνια γάμου με μια απόδραση στην Πελοπόννησο, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης.

    Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ – ΠΗΓΗ: Realnews

    Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης πραγματοποίησαν μια απόδραση-εξπρές στη μαγευτική και άγρια Μάνη. Το ζευγάρι, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του, που δεν είναι λίγες αυτή την περίοδο, επέλεξε τη Μάνη για να περάσει κάποιες ημέρες ξεκούρασης και ξενοιασιάς και να γιορτάσει -έστω και με καθυστέρηση- την επέτειο του γάμου του.

    Η Κόνι και ο Μάριος παντρεύτηκαν στις 9 Ιουλίου του 2022, στον Ιερό Ναό του Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσαρνα της Κρήτης. Μετά τον θρησκευτικό τους γάμο, η τραγουδίστρια και ο πολίστας θέλησαν να κάνουν και έναν δεύτερο αλά… αμερικανικά. Στο γλέντι οι celebrities έκαναν πραγματικά παρέλαση, με το ζευγάρι να λάμπει από χαρά και ευτυχία.

    Η αγαπημένη performer και ο διεθνής υδατοσφαιριστής, αργυρός ολυμπιονίκης και πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης αποφάσισαν την περασμένη εβδομάδα να αφιερώσουν χρόνο στον έρωτά τους.

    Έτσι, λίγο πριν ξεκινήσει ξανά τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα στο πλευρό του πατέρα της Λευτέρη Πανταζή, η Κόνι χάρηκε τον ήλιο και τη θάλασσα στην αγκαλιά του συζύγου της. Το ζευγάρι απόλαυσε τις βουτιές του στις παραλίες της Μάνης και περιηγήθηκε στην Αρεόπολη και στο Λιμένι όπου χάρηκε τις ομορφιές της φύσης αλλά και τα παραδοσιακά ντόπια πιάτα και το φρέσκο ψάρι.

    Το βράδυ, χέρι-χέρι, οι δυο τους χάθηκαν στα γραφικά σοκάκια στην Αρεόπολη όπου και απόλαυσαν το ηλιοβασίλεμα και τη νυχτερινή ζωή της πόλης παρέα με καλούς τους φίλους. Το ζευγάρι, στο πλαίσιο της περιήγησής του στη Λακωνία, δεν παρέλειψε να περάσει και από τη Μεσσηνία όπου συναντήθηκε με τον πολίστα και καλό φίλο του Μάριου, Κυριάκο Ποντικέα, και τη σύζυγό του Ρομέιν Τζανετάκος. Οι δυο τους, που κατοικούν μόνιμα στη Γενεύη, έρχονται με την πρώτη ευκαιρία στην Ελλάδα και στην ιδιαίτερη πατρίδα του Κυριάκου, ο οποίος συνδέεται με στενή φιλία με τον αργυρό ολυμπιονίκη. Ο Μάριος πάντρεψε το ζευγάρι τον Αύγουστο του 2021, έναν χρόνο περίπου πριν χορέψει τον δικό του χορό του Ησαΐα με την Κόνι.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ