Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Κωνσταντίνα Κομμάτα: Γλυκιά προσμονή για το δεύτερο παιδί της

    Ένα από τα ομορφότερα καλοκαίρια της ζωής της βιώνει η Κωνσταντίνα Κομμάτα με την οικογένειά της, καθώς περιμένει το δεύτερο παιδί της. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, αυτές τις ημέρες είναι σε διακοπές μαζί με τον σύζυγό της, πρώην ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά, και την τριών ετών κόρη τους, Ιωάννα.

    Η ευτυχισμένη μαμά διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε τρεις μήνες θα κρατά αγκαλιά τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον άλλοτε διεθνή ποδοσφαιριστή. Ολα βαίνουν καλώς στην κύηση της όμορφης Κωνσταντίνας, που ετοιμάζεται να γευτεί για δεύτερη φορά τη μητρότητα. Η κόρη της, Ιωάννα, τον περασμένο Μάιο έγινε τριών ετών και ανυπομονεί και εκείνη να αποκτήσει ένα αδελφάκι. «Οσο μεγαλώνει η Ιωάννα, σκέφτομαι ένα ακόμη παιδί. Ονειρεύομαι μια μεγάλη οικογένεια. Είναι ένα εύκολο παιδί, αν και μαθαίνω πως μπορεί να μην είναι όλα τα παιδιά εύκολα. Είμαι έτοιμη», είχε δηλώσει στη Realnews πριν από λίγους μήνες.

    Η Κ. Κομμάτα, μέχρι πρότινος, παρουσίαζε το «ΕΡΤ backstage» στην ΕΡΤ1 με τον Μιχάλη Παπαδημητρίου. Πλέον σχεδιάζει για ένα διάστημα, πριν και μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, να απέχει από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες. Οσο για τη σχέση της με τον σύζυγό της, η ίδια έχει παραδεχθεί ότι, αν και οι ισορροπίες αλλάζουν μετά τον ερχομό του παιδιού τον πρώτο καιρό, αργότερα η σχέση γίνεται πιο ουσιαστική, ενώ, όπως έχει εξομολογηθεί, «είναι ένας πολύ δραστήριος μπαμπάς και τον θαυμάζω σε αυτόν τον ρόλο. Είναι όμως και ένας εξαιρετικός σύντροφος».

    Στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, η Κ. Κομμάτα είναι πιο φειδωλή στις δημοσιεύσεις της στα social media σε αντίθεση με την πρώτη, κατά την οποία δημοσίευε κατά καιρούς φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλιά, αλλά και αργότερα, από την ημέρα που έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωράκι.

    Η Κ. Κομμάτα και ο Γ. Σαμαράς δεν έχουν κάνει ούτε θρησκευτικό ούτε πολιτικό γάμο, αλλά, όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης. «Ηταν στο πλάνο μας ένας γάμος, αλλά πλέον αυτό έχει αλλάξει. Ισως γίνει ύστερα από χρόνια. Αλλά δεν είναι ότι ένας γάμος θα αλλάξει κάτι». Αυτό τώρα ίσως αλλάξει και μαζί με τη δεύτερη βάφτιση προγραμματίσουν και ένα μεγάλο πάρτι για τον γάμο τους.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ