Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της

    Το δεύτερο παιδί τους περιμένουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, οι οποίοι τον Ιανουάριο του 2023 υποδέχθηκαν στον κόσμο τον γιο τους, Βλάσση.

    Οι τηλεοπτικές κάμερες χθες συνάντησαν την παρουσιάστρια και εκείνη παραδέχθηκε την εγκυμοσύνη της. Συγκεκριμένα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μεταξύ άλλων, είπε: «Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ χαρούμενη, εδώ δίπλα στον σύζυγό μου στο νέο αυτό εγχείρημα».

    «Η μαμά μου είναι εδώ να με βοηθήσει, η αλήθεια είναι αυτή. Μαγειρεύει για τον μικρό. Το παιδί ξυπνάει ακόμα το βράδυ. Έχουμε κόψει το βραδινό τάισμα, αλλά ο Βασίλης κοιμάται πιο «βαθιά» και δεν ξυπνάει», σημείωσε.

    Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που την θέλουν έγκυο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε: «Επειδή δεν είμαι άνθρωπος που λέω ποτέ ψέματα στον κόσμο γενικότερα, σίγουρα είναι μία πολύ προσωπική ερώτηση αλλά επειδή αρχίζει και φαίνεται δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Μεγαλώνει η οικογένειά μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Εγώ και ο άνδρας μου ξέρουμε το φύλο του μωρού που περιμένουμε. Τους πρώτους μήνες η αλήθεια είναι πως σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες, επιπλοκές, συμπτώματα, όπως θες πες το. Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν το είχα, αλλά κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ