Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024
More

    Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Ευτυχία για τρεις

    Μετά το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψαν, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα διανύουν μια υπέροχη περίοδο, καθώς αναζητούν νέο σπίτι και ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο παιδί τους.

    Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

    Με ένα σύμφωνο συμβίωσης επισφράγισαν την σχέση τους ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα, λίγους μήνες πριν υποδεχθούν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Αν και οι δυο τους νιώθουν ότι δεν έχουν ανάγκη από επισημοποίηση (τουλάχιστον προς το παρόν), η υπογραφή στο σύμφωνο τους κατοχυρώνει νομικά ως ζευγάρι, προκειμένου το μωρό να πάρει, αμέσως με τη γέννησή του, το επώνυμο του πατέρα.

    Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον τους, φαίνεται ότι ο θρησκευτικός γάμος δεν αποτελεί προτεραιότητα για τους ίδιους, καθώς καλύπτονται από το σύμφωνο. Το πρώτο διάστημα θα πορευτούν έτσι ως ζευγάρι με το μωρό τους και αργότερα, όταν βρουν τις ισορροπίες και τον χρόνο, θα προχωρήσουν με ηρεμία στα επόμενα σχέδιά τους – κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό να δούμε γάμο και βάπτιση μαζί.

    Ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε το δαχτυλίδι στην επιχειρηματία σύντροφό του την ημέρα που υπέγραψαν το σύμφωνο συμβίωσης και, μάλιστα, λέγεται ότι το κόσμημα ήταν πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Η τελευταία κοινή εμφάνιση που έκαναν οι δυο τους ήταν τον Ιούλιο στο θέατρο Κατράκειο.

    Έκτοτε, όλες οι δημόσιες εμφανίσεις του μέλλοντος πατέρα είναι μοναχικές ή με φίλους. Ακόμη και στην πρόσφατη συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο, παρόλο που η μητέρα της Αλ. Νίκα, Μιράντα Πατέρα, ήταν εκεί με την παρέα αλλά και τον γαμπρό της, η κόρη της έλειπε. Είναι προφανές ότι η όμορφη Αλεξάνδρα δεν επιθυμεί να φωτογραφίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα, ενώ είναι λογικό, τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης που διανύει, οι γιατροί να της έχουν συστήσει απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση.

    Επίσης, είναι γνωστό από την αρχή της σχέσης ότι το ζευγάρι δεν επιθυμεί να δημοσιοποιεί λεπτομέρειες που αφορούν στην προσωπική του ζωή. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδιάζουν να μετακομίσουν άμεσα. Ο Κ. Αργυρός και η Αλ. Νίκα αναζητούν το σπίτι των ονείρων τους στο Ψυχικό. Επιθυμούν να βρουν μια κατοικία λειτουργική για μια οικογένεια. Όπως είναι ήδη γνωστό, το μωρό είναι αγόρι και είναι πολύ πιθανόν να πάρει το όνομα του πατέρα του τραγουδιστή, δηλαδή Βασίλης.

    Προς το παρόν, οι δυο τους μετρούν αντίστροφα μέχρι να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το αγοράκι τους, που αναμένεται να γεννηθεί τον Δεκέμβριο, και να ζήσουν έτσι τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα της ζωής τους.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ