Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
More

    Κωνσταντίνος Δρούλιας: Η νέα απάντηση μετά τις αντιδράσεις για την αφιέρωση στον Κασιδιάρη

    Μία νέα απάντηση θέλησε να δώσει ο Κωνσταντίνος Δρούλιας, αυτή την φορά μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την μαντινάδα που αφιέρωσε στον Ηλία Κασιδιάρη.

    Συγκεκριμένα, στο κείμενο που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram πριν από λίγες ώρες, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας έγραψε: «Λαϊκά δικαστήρια τα πάνελ και δικαστές οι πανελίστες. Χάσαμε το χιούμορ μας, χάσαμε τον αυθορμητισμό μας, χανόμαστε σιγά σιγά. Η χούντα του politically incorrect είναι παρούσα. Λογοκρισία στην τέχνη, λογοκρισία και στις μαντινάδες. Το τραγούδι με τίτλο “Το ραβασάκι” συνάδελφοι να το βγάλετε από το πρόγραμμά σας, γιατί παροτρύνει τον κόσμο σε μοιχεία».

    Κωνσταντίνος Δρούλιας

    Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής είπε χθες (22/10) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το περιστατικό: «Του αφιερώσαμε μια μαντινάδα στο πλαίσιο του χιούμορ που μας διακατέχει στο μαγαζί. Εμένα δεν μου αρέσει η λογοκρισία στο τραγούδι. Ζούμε σε ελεύθερη χώρα και μπορούμε να τραγουδήσουμε και να πούμε ό,τι θέλουμε. Ήταν μια πράξη που έγινε πριν από 11 χρόνια, κατακριτέα, εμείς πάνω στο κομμάτι της διασκέδασης το είπαμε, οι μαντινάδες βγαίνουν αυθόρμητα. Ίσως να μην χρειαζόταν να το πούμε αυτό».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ