Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
More

    Κόντρες στην Εθνική Οδό Τρικάλων- Λάρισας: Τα βίντεο στο Instagram που πρόδωσαν τους ανεύθυνους οδηγούς – Συνελήφθη ένας 18χρονος

    Παράνομες κόντρες στην Εθνική Οδό Τρικάλων-Λάρισας, στο ύψος του Πετρόπορου με τους συμμετέχοντες να επιδεικνύουν τα «κατορθώματά» τους στα social media.

    Οι συμμετέχοντες έστησαν στοιχήματα και τοποθέτησαν τα χρήματά τους πάνω στα «πειραγμένα» μηχανάκια τους. Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοια περιστατικά, αυτή τη φορά οι συμμετέχοντες δημοσίευσαν βίντεο στο Instagram, επιδεικνύοντας τα «κατορθώματά» τους.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, το βίντεο έφτασε στα χέρια των αστυνομικών Αρχών, καθώς, με εντολή του διοικητή του Τμήματος Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, Κώστα Κωστακόπουλου, οι αξιωματικοί πραγματοποιούν πλέον καθημερινούς ελέγχους και στα social media, για τον εντοπισμό παραβάσεων.

    Το βίντεο εξετάστηκε λεπτομερώς και ταυτοποιήθηκε ένας εκ των συμμετεχόντων, ένας 18χρονος, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε αυτό.

    Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Τρικάλων τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

    Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Κρίθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, με την οποία προέβη σε επικίνδυνους ελιγμούς, θέτοντας σε κίνδυνο τους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου.

    Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 18χρονος δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο την Τρίτη το μεσημέρι, όπου πήρε αναβολή για εκδίκαση της υπόθεσής του την Παρασκευή.

    Η Τροχαία Τρικάλων ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει τους αυστηρούς ελέγχους και προειδοποίησε πως τέτοιες συμπεριφορές δεν θα γίνονται ανεκτές.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ