Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
More

    Κόρα Καρβούνη για τον γάμο της: «Κουράστηκα και που τον έκανα, πολύ δύσκολο πράγμα» – ΒΙΝΤΕΟ

    Για τον πολιτικό γάμο που έκανε πριν από ένα χρόνο μίλησε, μεταξύ άλλων, η Κόρα Καρβούνη, η οποία ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show».

    Η επιτυχημένη ηθοποιός, μιλώντας για τον γάμο της είπε πως: «Φόρεσα νυφικό στον γάμο μου, το έφτιαξε ο αγαπημένος μου φίλος Άγγελος Μπράτης. Παντρευτήκαμε στο Δημαρχείο των Αθηνών, στην Ομόνοια.

    Κάναμε μόνο πολιτικό γάμο και κουράστηκα και που τον έκανα. Πολύ δύσκολο πράγμα! Θαυμάζω πραγματικά τους ανθρώπους που οργανώνουν αυτούς τους τεράστιους γάμους. Συγχαρητήρια, εγώ κουράστηκα! Δεν σκεφτόμαστε τον θρησκευτικό».

    Ακόμα, η Κόρα Καρβούνη εξήγησε ότι: «Δεν άλλαξε τίποτα μετά τον γάμο, είναι ένα ψέμα αυτό που λένε! Επειδή συγκατοικούσαμε εξ αρχής και ήμασταν ήδη σαν παντρεμένοι, δεν βρήκαμε καμία διαφορά μετά την τελετή. Πιο πολύ πρακτικά είναι τα θέματα για τα οποία παντρεύεται κανείς».

    «Έκλαιγα πολύ πριν τον γάμο»

    Στη συνέχεια ανέφερε: «Πέταξα την ανθοδέσμη. Καλέσαμε περίπου 40 άτομα και μετά κάναμε ένα μικρό πάρτι στο αγαπημένο μου μπαρ. Δηλαδή δεν είναι ότι έκανα καθιστό τραπέζι και τέτοια πράγματα. Είμαι λίγο πιο φειδωλή σε αυτά».

    «Φυσικά συγκινήθηκα. Κάθε αλλαγή, ακόμα και η καλή είναι δύσκολη. Έκλαιγα πολύ πριν τον γάμο, συνειδητοποιούσα ότι μεγαλώνω! Είναι μια μεγάλη στιγμή στη ζωή του ανθρώπου ο γάμος. Δεν το είχα φανταστεί ότι θα αισθανθώ έτσι. Δεν περίμενα ότι είναι τόσο μεγάλη αλλαγή, το συνειδητοποίησα δυο μέρες πριν!» κατέληξε η ηθοποιός.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ