Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Κορινθία: Αρνήθηκαν στον 45χρονο πατέρα να δει τον γιο του- Άφαντα παραμένουν τα παιδιά- 24ωρη διορία για το τεστ DNA

    Στο κενό πέφτουν οι προσπάθειες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των παιδιών της κοινότητας των παλαιοχριστιανών στην ορεινή Κορινθία, μετά την εισαγγελική εντολή για τεστ DNA ώστε να διαπιστωθεί ποιος είναι ο πατέρας τους μιας και οι παλαιοχριστιανοί, υπό τον φόβο πως θα τους πάρουν τα παιδιά, φαίνεται πως τα έχουν κρύψει.

    «Η Ελληνική Αστυνομία έχει προκαταρκτική από τον εισαγγελέα και πρέπει να την ερευνήσει. Να παρέχουμε οτιδήποτε χρειαστεί ο κοινωνικός λειτουργός ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες διαβίωσής των παιδιών. Έχουμε ενημερώσει πως δεν έχουν βρεθεί τα παιδιά και συνεχίζουμε να τα αναζητούμε», δήλωσε στο Mega η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου.

    «Σε ό,τι αφορά το δείγμα DNA πρέπει ο 45χρονος σε 24 ώρες να μας δώσει υλικό. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει εμείς να ενημερώσουμε τον εισαγγελέα. Ο εισαγγελέας μπορεί να διατάξει την λήψη δείγματος χωρίς τη συγκατάθεσή τους», πρόσθεσε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, κάτι το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι στις επόμενες ώρες είτε θα δεχτεί ο 45χρονος να δώσει DNA είτε θα απαγγελθεί κατηγορία για απείθεια και νέα σύλληψη.

    Στο νοσοκομείο «Παίδων» βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο 45χρονος παλαιοχριστιανός, λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή του.

    Στο νοσοκομείο «Παίδων» βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο 45χρονος παλαιοχριστιανός, λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή του.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ