Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Κορονοϊός Ελλάδα 24/7: Ανακοίνωση ΕΟΔΥ για τα νέα κρούσματα

    Κορονοϊός Ελλάδα 24/7: Ανακοίνωση ΕΟΔΥ για τα νέα κρούσματα


    Η τελευταία ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας της διασποράς που έφερε ο κορονοϊός, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα νέα κρούσματα σήμερα 24/7 στην Ελλάδα. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση.

    Ενημέρωση για τα νέα κρούσματα σήμερα Παρασκευή 24/7, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΟΔΥ για την εξέλιξη της διασποράς από τον κορονοϊό covid-19 στην Ελλάδα.

    Σήμερα 24/7 ανακοινώθηκαν 26 νέα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα από τον ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, δεν έχει καταγραφεί κάποιος θάνατος. Συνολικά τα θύματα είναι 201 ενώ ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα μας φτάνει πλέον τις 4.135.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση για τα νέα κρούσματα

    Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 24 Ιουλίου 2020 (ώρα 15:00).

    Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 26, εκ των οποίων τα 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 4135 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 54.6% άνδρες.

    Δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ασθενούς με COVID-19, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 201 θάνατοι. Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 76 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 8 (87.5% άνδρες).

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ