Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Κορονοϊός: Στους 29 οι νεκροί – Πέθανε 70χρονος στην Καστοριά

    Κορονοϊός: Στους 29 οι νεκροί – Πέθανε 70χρονος στην Καστοριά


    Ενας 70χρονος άνδρας που νοσηλευόταν με κορονοϊό στο νοσοκομείο της Καστοριάς είναι ο 29ος νεκρός από τον ιό στην Ελλάδα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, συγκεκριμένα ήταν νεφροπαθής. Είναι το τέταρτο θύμα του κορονοϊού στην πόλη της Καστοριάς. Περίπου 20 άνθρωποι από την περιοχή έχουν διακομισθεί από το νοσοκομείο της Καστοριάς στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

    Χθες, ανακοινώθηκε ότι δύο ακόμα δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη χώρα μας, εξαιτίας του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.

    Ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας ανέρχεται πλέον σε 29 εκ των οποίων, οι 24 είναι άντρες και οι 5 γυναίκες. Η μέση ηλικία των θανόντων ήταν τα 73 έτη.

    Όπως ανέφερε την Παρασκευή (27/03) ο κ. Τσιόδρας τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα είναι 74, την Παρασκευή (27/03/2020), ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στα 966.

    Αυτή τη στιγμή, 66 άνθρωποι νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπεία διασωλημένοι είναι οι 65 ενώ 52 ασθενείς έλαβαν εξιτήριο.

    Μέχρι στιγμής, έχουν ελεγχθεί περισσότερα από 13.400 εργαστηριακά δείγματα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ