Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
More

    Κώστας Σόμμερ: Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου σε ένα δύσκολο διαζύγιο

    Καλεσμένος στο «Όλα Για τη Ζωή μας» ήταν ο Κώστας Σόμμερ. Ο γνωστός ηθοποιός, στη διάρκεια της εκπομπής, μίλησε για τη μετάβασή του από την εργένικη ζωή στην οικογενειακή.

    Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Σόμμερ είπε: «Πρέπει να βρεις έναν άνθρωπο με τον οποίον μπορείς να συνεννοηθείς και στα εύκολα και στα δύσκολα. Είναι δύσκολο γιατί αλλάζουν ισορροπίες, πράγματα, προτεραιότητες από αν είμαστε οι δυο μας και διαφορετικό μια οικογένεια με παιδιά».

    Στη συνέχεια, ο ηθοποιός ανέφερε: «Αλλάζουν πολλά πράγματα. Όταν είσαι λίγο πιο μεγάλος θεωρώ ότι έχεις την ικανότητα να διαβάσεις 5 πράγματα από τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, για το πώς μπορείς εσύ να συνεννοηθείς μαζί του. Εγώ ήθελα να κάνω οικογένεια πάντα. Έζησα καλά και από ένα σημείο και μετά νομίζω ότι δεν παίζει ρόλο αυτό, όσο να σου κάνει κλικ ο άνθρωπος για να μπορείς να μπεις σε αυτό».

    «Για μένα το πιο δύσκολο κομμάτι που θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου είναι ένα δύσκολο διαζύγιο, δηλαδή να μην βλέπω τα παιδιά μου ή να έχω μια σύντροφο η οποία ίσως να εκμεταλλευτεί τα παιδιά μου. Μια τέτοια ιδέα με πανικοβάλλει σε βαθμό κακουργήματος!», πρόσθεσε.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ