Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ο Γιάννης Κότσιρας αποκαλύπτει: «Γνώρισα τον πατέρα μου όταν ήμουν 2,5 ετών»

    Ο Γιάννης Κότσιρας, παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν». Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων, μίλησε για τον πατέρα του, ενώ αποκάλυψε ότι τον γνώρισε πρώτη φορά όταν ήταν 2,5 ετών.

    giannis kotsiras

    «Ο πατέρας μου ήταν μαρκόνης, ασυρματιστής στα καράβια. Έλειπε πάρα πολύ καιρό από το σπίτι. Μέχρι το 1981 που άλλαξε η Κυβέρνηση και εφάρμοσαν το “6 μήνες στεριά-6 μήνες θάλασσα”. Έκανε 2ετίες, 3ετίες, 4ετίες. Ήταν πολλά τα χρόνια που ταξίδευαν.

    giannis kotsiras2

    Ένα σκηνικό που θυμάμαι έντονα είναι όταν ήμουν στην Δ’ Δημοτικού και εγώ είχα πάθει πνευμονία. Ο πατέρας μου ήταν στην Ιαπωνία, το μαθαίνει και παίρνει τηλέφωνο και δεν κατάφερε να μου μιλήσει, γιατί είχε πνιγεί από το κλάμα.

    Τότε το καράβι πρέπει να ήταν με τον εφοπλιστή τον Ωνάση. Του έδωσε τη δυνατότητα να φύγει, βρήκε αντικαταστάτη, έφυγε, πήρε ελικόπτερο, αεροπλάνο και μέσα σε 2 ημέρες έφτασε εδώ για να με δει.

    giannis kotsiras1

    Εγώ τώρα σκέφτομαι ότι φεύγω μεθαύριο να πάω στην Κύπρο και ότι θα λείψω 3-4 ημέρες και παθαίνω τρέλα. Και φαντάζομαι τώρα έναν άνθρωπο που μπαίνει στη λάντζα του πλοίου και μπορεί να κάνει 6 μήνες ή 2 χρόνια».

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ