Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Κουφέτα μπορεί να φάμε στην πέμπτη σεζόν του “Stranger Things”

    Κουφέτα μπορεί να φάμε στην πέμπτη σεζόν του "Stranger Things"

    Για την εξέλιξη της σχέσης των Joyce Byers και Jim Hopper, μίλησε ο David Harbour, προϊδεάζοντας μας για την πιθανότητα του να δούμε τον γάμο τους κατά την πέμπτη και τελευταία σεζόν του “Stranger Things”.

    Μιλώντας στο MEFCC και απαντώντας σε ερώτημα του αν θα παντρευτούν οι χαρακτήρες στο τέλος, ο ηθοποιός είπε τα εξής: “Αξίζουν κάπως ο ένας τον άλλο. Πιστεύω θα είναι… δεν ξέρω, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε που θα πάει. Πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ διασκεδαστική σεζόν για τους δυο τους με βάση τι έχει γίνει πιο πριν. Οι Duffers έχουν έναν καλό τρόπο να αποζημιώνουν πολλά πράγματα που θέλετε να βγουν σε καλό. Συχνά ολοκληρώνουν πολλά πράγματα. Οπότε, πιστεύω ότι θα κάνουν το ίδιο με αυτή τη σχέση”.

    Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο χαρακτήρες “ξεκίνησαν” τη ρομαντική τους σχέση κατά την τρίτη σεζόν με τον Hopper να θυσιάζει τον εαυτό του στο φινάλε. Ο χαρακτήρας δεν πέθανε, αλλά – όπως παρουσίασε η τέταρτη σεζόν – βρέθηκε σε μια φυλακή στην Ρωσία. Με δυσκολία κατάφερε να στείλει το μήνυμα ότι ζει και σε όλη τη διάρκεια του κύκλου, βλέπαμε την Joyce και τον Murray να προσπαθούν να τον φέρουν πίσω.

    Η τέταρτη σεζόν του “Stranger Things” ήταν μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές σεζόν του 2022 και ήταν τόσο πρώτη στις προτιμήσεις των συνδρομητών του Νetflix παγκοσμίως, όσο και πρώτη στις προτιμήσεις των ΗΠΑ γενικά. Η επερχόμενη πέμπτη είναι μια από τις πιο hot σειρές που θα βγουν στο streaming το 2023. Το πρώτο επεισόδιό της θα φέρει τον τίτλο “The Crawl”, η ιστορία θα λαμβάνει χώρα μόνο στο Hawkings, θα είναι μικρότερη σε διάρκεια και δεν θα εισάγει νέους χαρακτήρες, ενώ λέγεται ότι θα έχει “λίγο από όλα” και θα είναι μια θεαματική “κλιμάκωση” όσων έχουν προηγηθεί.

    Διαβάστε το review μας για το πρώτο και το δεύτερο μέρος και πείτε μας τις δικές σας θεωρίες σας για την πέμπτη σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ