Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Κουρής – Ζουγανέλη: Στη σκηνή του Παλλάς στο έργο «Η εκατομμυριούχος»

    Ο Νίκος Κουρής και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα είναι μαζί από τον Οκτώβριο… αλλά μόνο καλλιτεχνικά, καθώς και οι δύο έχουν δώσει την καρδιά τους σε άλλα πρόσωπα!

    eleonora zouganeli
    Ελεωνόρα Ζουγανέλη

    Ο αγαπητός, λοιπόν, ηθοποιός θα είναι ο πρωταγωνιστής της φιλόδοξης παράστασης «Η εκατομμυριούχος», του Μπέρναρντ Σο (γνωστή κυρίως από την κινηματογραφική της μεταφορά με τη Σοφία Λόρεν και τον Πίτερ Σέλερς), την οποία σκηνοθετεί και διασκευάζει για τη νέα σεζόν στο θέατρο Παλλάς ο Γιάννης Κακλέας έχοντας στο σανίδι τη δημοφιλή τραγουδίστρια, που θα υποδυθεί την… εκατομμυριούχο!

    nikos kouris 1
    Νίκος Κουρής

    Ο Κουρής, μετά τις επιτυχημένες του παραστάσεις στο θέατρο Αθηνών με τη «Γίδα» και τη «Μοναξιά της Δύσης», αλλά και το άκρως απολαυστικό σίριαλ «IQ 160» του Star με τη Σμαράγδα Καρύδη, «χτυπά» θεατρικά με κωμωδία, ερμηνεύοντας τον ρόλο ενός ιδεαλιστή γιατρού, που στο σελιλόιντ υποδύθηκε ο Πίτερ Σέλερς, με το έργο να έχει ανέβει σε μορφή μιούζικαλ το 2009, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη Νόνικα Γαληνέα και τον Γιάννη Μπέζο. «Η εκατομμυριούχος» είναι ένα πνευματώδες έργο, που εξερευνά τη σχέση μεταξύ πλούτου και ευτυχίας.

    eleonora zouganeli kentriki

    Η πλοκή

    Το έργο αφηγείται την ιστορία της Επιφάνια ντι Πάρεργα, η οποία, αφότου κληρονόμησε τον πατέρα της, εγκαταλείπει απογοητευμένη τον μποξέρ σύζυγό της και τον εραστή της και ερωτεύεται έναν ιδεαλιστή γιατρό, προστάτη των φτωχών, με τον οποίο αποφασίζουν να μπουν σε αμοιβαία δοκιμασία για να ανακαλύψουν εάν κάνουν ο ένας για τον άλλον.

    nikos kouris1

    Ο γιατρός στη δοκιμασία που είχε ζητήσει ο πατέρας της (να βρει έναν άντρα με ταλέντο στην απόκτηση χρημάτων) και η Επιφάνια στη δοκιμασία που είχε ζητήσει η μητέρα του (να βρει μια γυναίκα που να μπορεί να ζήσει για ένα εξάμηνο με ελάχιστα χρήματα). Θα τα καταφέρουν;

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ