Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Κρυολιπόλυση στο Medi Renatus

     

    Κρυολιπόλυση στο Medi Renatus

    Η νέα μέθοδος κρυολιπόλυσης στο Medi Renatous στην Πτολεμαΐδα

    Η κρυολιπόλυση είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος λιπογλυπτικής που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στην Αμερική με θεαματικά αποτελέσματα.

    Το επίμονο λίπος που συσσωρεύεται σε ένα σημείο του σώματος αντιστέκεται τόσο στην συστηματική άσκηση όσο και στην υγιεινή διατροφή.Έχει όμως ένα αδύνατο σημείο.Δεν αντέχει το υπερβολικό ψύχος.

    Εκεί ακριβώς στοχεύει η νέα αναίμακτη και ανώδυνη μέθοδος της κρυολιπόλυσης , η οποία ενδείκνυται για άτομα που ταλαιπωρούνται από το συσσωρευμένο λίπος κυρίως στην περιοχή της κοιλιάς , της περιφέρειας, των μηρών και των γλουτών.

    Πώς γίνεται;

    Η κρυολιπόλυση, αρχικά προκαλεί υπερθέρμανση των λιποκυττάρων και στη συνέχεια τα παγώνει με αποτέλεσμα την οριστική νέκρωση και απόπτωσή τους. Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι η μείωση σε λίπος φθάνει στο 40-45% του λιπώδους ιστού με μόνο 3 συνεδρίες στην ίδια περιοχή. Η νέα μέθοδος δίνει επίσης θαυμάσια αποτελέσματα και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας όλων των τύπων και σε όλα τα στάδια.

    Σε ποια σημεία του σώματος μπορεί να εφαρμοστεί;

    Το ειδικό μηχάνημα της κρυολιπόλυσης μπορεί να εστιάσει σε διάφορες δύσκολες περιοχές. Μπορεί να εφαρμοστεί σε σημεία του σώματος όπου συγκεντρώνεται κυρίως το δυστροφικό λίπος όπως είναι η κοιλιά, οι μηροί, οι γλουτοί, τα γόνατα και τα χέρια. Επίσης μπορεί να συνδυαστεί χωρίς περιορισμούς και με άλλες τυχόν θεραπείες που έχουν επιλεγεί από τον θεράποντα ιατρό..

    Πόσες συνεδρίες πρέπει να ακολουθήσει κάποιος;

    Η θεραπεία εφαρμόζεται στο χώρο του μας και απαιτούνται από 1 έως 4 συνεδρίες και μέτα ανάλογα με την έκταση του προβλήματος για να υπάρξει ολοκληρωτική αντιμετώπιση του προβλήματος.

    Υπάρχουν παρενέργειες;

    Περιορισμένη ερυθρότητα ( κοκκίνισμα) της περιοχής μπορεί να εμφανιστεί αλλά δεν περιορίζει αυτόν που θα την επιλέξει γιατί μπορεί να συνεχίσει τη σωματική του άσκηση ή άλλη δραστηριότητα αλλά και τυχόν συνδυασμούς με άλλες θεραπείες που θα επιλεγούν από τον θεράποντα ιατρό.

    Μπορούν όλοι να την εφαρμόσουν;

    Υποψήφιοι για κρυολιπόλυση είναι όλα τα άτομα που είναι σε καλή γενική κατάσταση υγείας και παρουσιάζουν πρόβλημα εναπόθεσης τοπικού λίπους ( π.χ κοιλία , γλουτούς ) που τους ενοχλεί. Εφόσον ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες συνεδρίες και ο ενδιαφερόμενος δει το επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με το πρόβλημα του τοπικού πάχους.Το αποτέλεσμα είναι οριστικό με σωστή διατροφή.

    Πλεονεκτήματα της κρυολιπόλυσης:

    1. Μη επεμβατική Μέθοδος: χωρίς νυστέρί και αναισθησία.
    2. Ανώδυνη και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητες του.
    3. Δεν προκαλεί βλάβη στους γύρω ιστούς.
    4. Δεν αποβάλλονται από τον οργανισμό τοξίνες από την διάσπαση του λίπους όπως συμβαίνει με άλλες τεχνικές.
    5. Η θεραπεία εφαρμόζεται στο μας και χρειάζεται 3 συνεδριές με απόσταση ενός μήνός μεταξύ τους.
    6. Εφαρμόζεται σε περιοχές που σγκεντρώνεται το επίμονο τοπικό λίπος όπως κοιλιά , μηροί , γλουτοί , περιφέρεια , γόνατα και χέρια.

    Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης είναι θεμελιωδώς καινοτόμος θεραπεία και διαφορετική από τις άλλες μεθόδους διότι προκαλεί την απόπτωση μόνο στο λιπώδη ιστό και στα κύτταρά του με ήπια και σταδιακή μείωση του στρώματος του λίπους. Έχει υπολογιστεί ότι με την πρώτη θεραπεία εξαλείφεται το 15%/με 20% του λίπους, που στην περίπτωση της περιφέρειας αντιστοιχεί κατά μεσο όρο σε μείωση 2 -4 πόντων.
    Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η κρυολιπόλυση είναι μια νέα ανώδυνη Μη επεμβατική μέθοδος με πολύ καλά και μόνιμα αποτελέσματα και είναι η μέδοδος που στους κατάλληλους ανθρώπους μπορεί να δώσει εύκολα και αναίμακτα την οριστική λύση στο τοπικό πάχος.

    https://www.youtube.com/watch?v=WzCTEnYFTvA

    Για περισσότερες πληροφορίες Medi Renatus στην Πτολεμαίδα, 25ης Μαρτίου 17

    Τηλ. 246 33 06 27

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ