Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Κρήτη: Εφιάλτης δίχως τέλος για τη 40χρονη που κακοποιήθηκε βάναυσα από τον πρώην σύζυγό της – «Με χτυπούσε μπροστά στο παιδί μας» – ΒΙΝΤΕΟ

    Εφιάλτη δίχως τέλος ζει η 40χρονη δημοτική υπάλληλος που κακοποιήθηκε βάναυσα από τον πρώην σύζυγό της έξω από το δημαρχείο Αποκόρωνα στις Βρύσες στα Χανιά της Κρήτης και λίγα μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

    Την χτυπούσε με γροθιές και κλωτσιές

    Όπως καταγγέλλει στο Mega, ο 40χρονος πρώην σύζυγός της άρχισε να την χτυπά με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα μπροστά στον 5χρονο γιο τους.

    Τα τραύματά της εμφανή, ο φόβος της μεγάλος. Σύμφωνα με το Mega, αν και προσπάθησε να απαγκιστρωθεί από τον κακοποιητικό σύζυγό της, αλλά και μετά τον χωρισμό εξακολουθεί να βιώνει τον ίδιο εφιάλτη.

    «Απειλείται η ζωή μου, απειλείται το παιδί μου, ζω σε ένα ερημικό μέρος στο χωριό, ζω με τον γιο μου μαζί και φοβάμαι μετά το προχθεσινό περιστατικό για το τι μέλλει γενέσθαι», λέει και αποκαλύπτει πώς συνέβη το περιστατικό έξω από το Δημαρχείο, την ώρα μάλιστα που – όπως λέει – πήγαινε το παιδί τους σχολείο. «Έφυγε το παιδί από τα χέρια του πατέρα του και έπεσε πάνω στη ρόδα του αμαξιού που ήταν σταματημένο.

    Στη συνέχεια άρχισε να με χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο, μου τραβούσε το χέρι και με κλώτσησε, εωσότου βγήκαν οι συνάδελφοί μου και με σώσανε».

    Την χτυπούσε και έγκυο

    Η 40χρονη εγκατέλειψε τον κακοποιητή της, όταν το παιδί τους ήταν μόλις 5 μηνών. Το μαρτύριό της, όμως, συνεχίζεται ακόμη και σήμερα. «Είναι αλκοολικός κι όποτε γυρνούσε στο σπίτι με έβριζε και με χτυπούσε χωρίς λόγο, μέχρι που έφτασα στο… αμήν και πήρα το παιδί και έφυγα».

    Οι μηνύσεις εναντίον του δεν εμπόδισαν τον 40χρονο να επιτίθεται και να χτυπάει τη μητέρα του παιδιού του κάθε φορά που την έβλεπε. Μάλιστα, η Δικαιοσύνη έκρινε πως θα έπρεπε να συνεχίζει να βλέπει το παιδί του, παρά τα όσα είχε καταγγείλει επανειλημμένα η γυναίκα στις Αρχές. «Με έχει χτυπήσει στην κοιλιά ενώ ήμουν 4 μηνών έγκυος, με γροθιά πάλι. Ακόμα και μετά τα ασφαλιστικά μέτρα, οπότε και χρειάστηκε να πάω εγώ το παιδί στο σπίτι του για να το δει, με κλώτσησε και με πέταξε στο τζάκι».

    «Έχει φάει πάρα πολύ ξύλο», αναφέρει συγγενής της καταγγέλλουσας και προσθέτει: «Την χτυπούσε ακόμα και μπροστά μου, την κλώτσησε όσο ήταν έγκυος, ενώ μετά τη γέννηση του παιδιού και πριν χωρίσουν το έπιασε από το πόδι για να το πετάξει στο τζάκι και έκαψε τα ρούχα του».

    Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπου και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. «Εάν αφεθεί ελεύθερος», λέει η δικηγόρος του θύματος, «είναι πολύ πιθανό να ζήσουμε μια ακόμα ανθρωποκτονία». Το τμήμα ενδοοικογενειακής βίας της Αστυνομίας Χανίων έχει αναλάβει να προστατεύσει τη γυναίκα και το παιδί που παραμένουν σε σοκ.

    Δείτε το σχετικό βίντεο

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ