Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

  Ξέχασε βραστό αυγό 20 χρόνια και έγινε «ρουμπίνι»

  Τον γύρο του κόσμου έκανε η εικόνα ενός βραστού αυγού στην Κίνα το οποίο έμεινε ξεχασμένο για 20 χρόνια και πλέον έχει πάρει ένα βαθύ κόκκινο χρώμα με αποτέλεσμα να μοιάζει με ρουμπίνι.

  Η εικόνα του αυγού το οποίο δημοσίευσε μία κοπέλα με το επώνυμο Φου, στο κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Douban, γρήγορα μαγνήτισε τα βλέμματα των χρηστών με αποτέλεσμα να εκπλήξει τα social media της χώρας και να γίνει γρήγορα viral.

  Μάλιστα κάποιος το αποκάλεσε «το αυγό του Φαραώ», ενώ κάποιοι άλλοι δεν έκρυψαν τον εντυπωσιασμό τους βρίσκοντας επιχειρηματικές ευκαιρίες, «εάν βράσω ένα αυγό τώρα, θα γίνω πλούσιος σε 20 χρόνια», διερωτήθηκε κάποιος αστειευόμενος.

  Το απολιθωμένο αυγό που έχει το μέγεθος ενός φιστικιού και πλέον όταν το πιάνει κάποιος έχει την αίσθηση μίας σκληρής πλαστικής μπάλας.

  Η ιστορία της Κινέζας προξένησε το ενδιαφέρον των μέσων της χώρας με την ίδια να μιλάει στις 7 Μαρτίου Xiaoxiang Morning Herald και όπως ανέφερε αν κρατήσεις το αυγό απέναντι σε φως το χρώμα μοιάζει με το κόκκινο του αίματος και φαίνονται οι λεπτές ρωγμές που έχει μέσα.

  Ξέχασε βραστό αυγό 20 χρόνια και έγινε «ρουμπίνι»

  Πηγή: South China Morning Post

  Η ιστορία του αυγού

  Η Φου που μένει στην ανατολική επαρχία της Κίνας, Σαντόνγκ αναφέρθηκε στην ιστορία του αυγού.

  Όπως είπε Σύμφωνα με τη South China Morning Post, το αυγό το αγόρασε πριν από 20 χρόνια η μητέρα της, όταν η ίδια πήγαινε ακόμα στο δημοτικό σχολείο επειδή ήταν «εξαιρετικά μικρό».

  Το επόμενο το πρωί της το έβρασε για να το φάει στο σχολείο αλλά το ξέχασε εντελώς για τρεις ημέρες και στη συνέχεια δεν τόλμησε να το φάει, καθώς φοβήθηκε ότι θα έχει χαλάσει.

  Ωστόσο επειδή το αυγό ήταν τόσο μικρό και της άρεσε δεν ήθελε να το πετάξει και το έβαλε ψηλά στο ψυγείο της.

  Όμως το ξέχασε ξανά και το θυμήθηκε μετά από δύο μήνες, όποτε και αποφάσισε να δει την κατάστασή του. Τότε ανακάλυψε ότι το αυγό είχε μετατραπεί σε «ρουμπίνι» και είχε πάρει ένα κόκκινο χρώμα.

  Στη συνέχεια το έβαλε σε ένα μικρό κουτί με κοσμήματα που βρήκε σπίτι.

  Ξέχασε βραστό αυγό 20 χρόνια και έγινε «ρουμπίνι»

  Πηγή: South China Morning Post

  Το κουτί που περιείχε το «αυγό ρουμπίνι» έμεινε ξεχασμένο για χρόνια σε μία γωνία στο σπίτι της Φου, προτού το ανακαλύψει και πρόσφατα η μητέρα της ενώ καθάριζε.

  Η Φου χωρίς να γνωρίζει το πώς εκτίμησε ότι το αυγό ίσως εξελίχθηκε σε αυτό λόγω του κρύου και των συνθηκών του ξηρού χειμώνα στην περιοχή που μένει.

  Πάντως οι ειδικοί προς το παρόν δεν έχουν επιβεβαιώσει την ιστορία της και ούτε έχουν εξηγήσει πώς το αυγό έγινε κόκκινο σαν ρουμπίνι.

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ