X
Τετάρτη, 2 Ιουλίου, 2025
More

    Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη στη Συγγρού, λόγω εργασιών

    Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη στη Συγγρού, λόγω εργασιών

    Λόγω εκτέλεσης εργασιών θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα κάτωθι οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Αθηναίων και Παλαιού Φαλήρου, ως εξής:

    Στην αριστερή λωρίδα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου με τη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, την 2-7-2025 κατά τις ώρες 10:00΄ έως 15:00΄, σε μήκος 100 μέτρων εκατέρωθεν από το χαμηλότερο σημείο της διάβασης.

    Στη δεξιά λωρίδα της Λεωφόρου Δημοκρατίας, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου με τη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Φυλή, την 3-7-2025 κατά τις ώρες 10:00΄ έως 15:00΄, σε μήκος 100 μέτρων εκατέρωθεν από το χαμηλότερο σημείο της διάβασης.

    Κατά τις εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

    Κατά τις εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ