Λόγω εκτέλεσης εργασιών θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα κάτωθι οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Αθηναίων και Παλαιού Φαλήρου, ως εξής:
– Στην αριστερή λωρίδα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου με τη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, την 2-7-2025 κατά τις ώρες 10:00΄ έως 15:00΄, σε μήκος 100 μέτρων εκατέρωθεν από το χαμηλότερο σημείο της διάβασης.
– Στη δεξιά λωρίδα της Λεωφόρου Δημοκρατίας, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου με τη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Φυλή, την 3-7-2025 κατά τις ώρες 10:00΄ έως 15:00΄, σε μήκος 100 μέτρων εκατέρωθεν από το χαμηλότερο σημείο της διάβασης.
Κατά τις εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.
Κατά τις εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.