Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το teaser του «The Electric State» από τους πολυβραβευμένους Τζο και Άντονι Ρούσο

    Κυκλοφόρησε το teaser του «The Electric State» από τους πολυβραβευμένους Τζο και Άντονι Ρούσο

    Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαρτίου 2025

    Tο Netflix έδωσε στην δημοσιότητα το teaser της νέας ταινίας των Τζο και ‘Αντονι Ρούσο, «The Electric State», με τους Μίλι Μπόμπι Μπράουν, Κρις Πρατ και ένα πλήθος ρομπότ.

    Η παρουσίαση έγινε στο πάνελ του Comic Con της Νέας Υόρκης. Για το σενάριο οι αδελφοί Ρούσο συνεργάστηκαν με τους Κρίστοφερ Μάρκους και Στίβεν ΜακΦίλι μετά τις δύο τελευταίες ταινίες «Avengers».

    Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Simon Stålenhag και αφηγείται την ιστορία της Michelle μιας νεαρής γυναίκας με ένα φιλικό αλλά μυστηριώδες ρομπότ, ονόματι Cosmo. «Αποφασισμένη να βρει τον αγαπημένο αδελφό που νόμιζε ότι είχε χάσει, η Michelle ξεκινάει για να διασχίσει τα νοτιοδυτικά της Αμερικής και σύντομα θα βρεθεί απρόθυμα να ενώνει τις δυνάμεις της με έναν εκκεντρικό λαθρέμπορο και τον εξυπνάκια ρομπότ βοηθό του».

     

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη στην πορεία θα ανακαλύψουν ότι «οι δυνάμεις πίσω από την εξαφάνιση του Christopher είναι πιο σκοτεινές από ό,τι περίμεναν ποτέ».

    Το καστ συμπληρώνουν οι Κε Χούι Κουάν, Στάνλεϊ Τούτσ , Τζέισον Αλεξάντερ, Τζιανκάρλο Εσποζίτο, ενώ οι ‘Αντονι Μακί, Μπράιαν, Γούντι Χάρελσον και Τζένι Σλέιτ, δανείζουν τις φωνές τους.

    Σύμφωνα με το Deadline, το «The Electric State» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαρτίου 2025.

    ταινία Netflix



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ