Συγκλονίζει το βίντεο που ανέβηκε στο TikTok και δείχνει την μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της μόλις λίγα μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους, να τραγουδά το «Τακούνια για καρφιά» μπροστά στο μνημείο της αδικοχαμένης κόρης της.
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης η μητέρα της Κυριακής κλαίει διαρκώς και σκουπίζει τα μάτια της αλλά με όλη τη δύναμη της ψυχής της τραγουδά δυνατά για όλες τις γυναίκες που έχουν δολοφονηθεί, όπως η κόρη της.
Σημειώνεται ότι πριν από μερικές ημέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη γυναικοκτονία που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και στο σημείο όπου η Κυριακή βρήκε φρικτό θάνατο, έγιναν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου της.
Δείτε το βίντεο:
@panagiotis.georgiou0 #γυναικοκτονια #fypシ゚ #foryou #fyp #fy #foryoupageofficiall #φυπ #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – panagiotis georgiou