Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Λάμπρος Λάζαρης: «Είναι fake news – Δεν υπάρχει λόγος να πάμε στα δικαστήρια» – Νέες δηλώσεις για τη Δανάη Παππά

    Ο Λάμπρος Λάζαρης μίλησε την Πέμπτη (19/09) στην εκπομπή του Mega, «Buongiorno» με τον επιχειρηματία να προχωράει σε νέες δηλώσεις σχετικά με τις διαστάσεις, που έχει πάρει τελευταία ο χωρισμός του με τη Δανάη Παππά.

    Αναλυτικά, αυτό που ενόχλησε τον Λάμπρο Λάζαρη έχει να κάνει με οικονομικά δεδομένα, τα οποία ανέφερε ότι έχει λύσει με την πρώην σύντροφό του. Οι πληροφορίες ωστόσο, για τις οικονομικές διευθετήσεις που βγήκαν στη δημοσιότητα, κατά τον επιχειρηματία είναι είναι αναληθείς.

    Οι νέες δηλώσεις του Λάμπρου Λάζαρη

    «Απορώ, πως βγαίνουν όλα αυτά στη δημοσιότητα, γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Όλα είναι καλά, δεν υπάρχει καμία δικαστική πόρτα μεταξύ εμού και της Δανάης. Ούτε καν. Όλα είναι καλά, τα έχουμε βρει μεταξύ μας. Τα ποσά που γράφονται είναι αναληθή. Δεν υπάρχει κάτι να πω πάνω σε αυτό, απλά ότι είναι fake news.

    Δεν έχουμε σχέση μετά τον χωρισμό, αλλά δεν έχουμε τσακωθεί κιόλας. Φυσικά και είναι όλα καλά. Ο καθένας πήρε τον δρόμο του, αγαπημένοι όπως ήμασταν και στην αρχή. Ό,τι έχουμε, το έχουμε λύσει μεταξύ μας. Δεν υπάρχει λόγος να πάμε στα δικαστήρια. Τα έχουμε συμφωνήσει και τα έχουμε λύσει μεταξύ μας. Δεν ξέρω γιατί βγαίνουν αυτά στη δημοσιότητα, πουλάνε; Δεν είναι δουλειά μου και δεν σκοπεύω να ασχοληθώ

    Είμαστε πολύ καλά, οργανώνουμε τις ζωές μας σε νέα μήκη και οργανώνουμε τα ταξίδια μας ως single, ίσως...», είπε ο Λάμπρος Λάζαρης.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ