X
Παρασκευή, 25 Ιουλίου, 2025
More

    Λαμία: Κατ’ οίκον έκτιση της ποινής για τον 89χρονο που έπιασε από το λαιμό τη σύζυγό του

    Λαμία: Κατ’ οίκον έκτιση της ποινής για τον 89χρονο που έπιασε από το λαιμό τη σύζυγό του

    Αίτηση εκτέλεση κατ’ οίκον της ποινής των 3 ετών και 4 μηνών, υπέβαλλε ο 89χρονος από το Δήμο Καμένων Βούρλων που κρίθηκε ένοχος για το συμβάν της ενδοοικογενειακής απόπειρας σωματικής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής κατ’ εξακολούθηση και της οπλοκατοχής σε βάρος της 83χρονης συζύγου του.

    Σύμφωνα με το lamiareport.gr, την αίτηση κατέθεσε ο συνήγορός του Γιώργος Ρεντίφης και έγινε δεκτή από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας.

    Το Δικαστήριο αποφάσισε να αντικαταστήσει την στερητική της ελευθερίας ποινή με έκτισή της στην κατοικία και συγκεκριμένα στο σπίτι του γιου του σε περιοχή της Αττικής, επιβάλλοντας στον καταδικασθέντα τους όρους της απαγόρευσης της οποιασδήποτε επικοινωνίας με το θύμα και της μη προσέγγισής του.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ