X
Τετάρτη, 30 Ιουλίου, 2025
More

    Λαμία: Στη ΜΕΘ με θερμοπληξία ένας 51χρονος – Παρουσίασε υψηλό πυρετό

    Λαμία: Στη ΜΕΘ με θερμοπληξία ένας 51χρονος – Παρουσίασε υψηλό πυρετό

    Ένας 51χρονος εργαζόμενος σε ξυλουργείο νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λαμίας, ύστερα από επεισόδιο θερμοπληξίας εν μέσω του καύσωνα που πλήττει την χώρα μας τα τελευταία 24ωρα.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο 51χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα, το απόγευμα της Πέμπτης (24/7), παρουσιάζοντας υψηλό πυρετό. Ο άτυχος άνδρας διασωληνώθηκε και εισήλθε στη ΜΕΘ προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.

    Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ευτυχώς, σταδιακά σταθεροποιήθηκε, ενώ έπεσε και ο πυρετός και έτσι σε λιγότερο από ένα 24ωρο οι γιατροί είχαν καταφέρει να τον αποσωληνώσουν. Η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει σταθερή βελτίωση.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόκειται για το πρώτο περιστατικό θερμοπληξίας στη χώρα εν μέσω του εν εξελίξει κύματος καύσωνα.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ