Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Lauren Houldsworth: Το κορίτσι με τα τατουάζ

    Lauren Houldsworth: Το κορίτσι με τα τατουάζ

    Αν σας αρέσουν τα τατουάζ, τα πολλά τατουάζ σε μία γυναίκα, τότε η Lauren Houldsworth θα σας ενθουσιάσει. Το μοντέλο από την Αγγλία έχει μεγάλη αδυναμία στα τατουάζ κι έχει φροντίσει να καλύψει ένα μεγάλο μέρος του καλλίγραμμου κορμιού της με σχέδια που όλα έχουν για εκείνη ιδιαίτερο νόημα και σημασία.

    Η Lauren Houldsworth είναι ένα σέξι κορίτσι, με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, καλλίγραμμο κορμί και πλούσιο μπούστο. Ωστόσο, πρόκειται για μία περίπτωση που έχει διχάσει το ανδρικό κοινό, μιας και τα πολλά τατουάζ δεν αρέσουν σε όλους και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τη βρίσκουν υπερβολική.

    Περισσότερες φωτογραφίες από Instagram κλικ εδώ

    Το 28χρονο μοντέλο είναι επίσης φωτογράφος, ενώ έχει δικό της κανάλι στο YouTube, όπου μεταξύ άλλων δίνει συμβουλές ομορφιάς. Ο λογαριασμός της στο Instagram μετράει σχεδόν 1 εκατ. followers, ενώ η ίδια φροντίζει να ανεβάζει συχνά σέξι φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

    Lauren Houldsworth: Το κορίτσι με τα τατουάζ Lauren Houldsworth: Το κορίτσι με τα τατουάζ Lauren Houldsworth: Το κορίτσι με τα τατουάζ Lauren Houldsworth: Το κορίτσι με τα τατουάζ Lauren Houldsworth: Το κορίτσι με τα τατουάζ Lauren Houldsworth: Το κορίτσι με τα τατουάζ Lauren Houldsworth: Το κορίτσι με τα τατουάζ Lauren Houldsworth: Το κορίτσι με τα τατουάζ Lauren Houldsworth: Το κορίτσι με τα τατουάζ

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ