Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Lauren Summer: Ένα κορίτσι για όλες τις εποχές

    Lauren Summer: Ένα κορίτσι για όλες τις εποχές

    Μην σας ξεγελά το επώνυμό της (Summer Καλοκαίρι) η Lauren μπορεί να γίνει η καλύτερη συντροφιά μέσα από την σελίδα της στο Instagram όλες τις εποχές.

    Μοντέλο από τις ΗΠΑ η οποία είναι ερασιτέχνης της αστρολογίας. Οι αναγνώστες των περιοδικών: Playboy, Maxim, Fuse και LIONS έχουν περάσει πολλές ώρες μαζί της. Όπως λέει και η ίδια είναι καλό να έχεις πολλά και διαφορετικά ενδιαφέροντα.

    H Lauren Summer πάντα ήθελε να γίνει μοντέλο (από τότε που ήταν μικρό κορίτσι) και θαύμαζε τα μοντέλα / αγγέλους της Victoria Secret από τα γυμνασιακά της χρόνια.

    Περισσότερες φωτογραφίες από Instagram κλικ εδώ

    Όταν ο φίλος της της ζήτησε να ποζάρει στο μάθημα φωτογραφίας της τάξης του είπε ένα μεγάλο ΝΑΙ και ότι ακολούθησε ανήκει στην ιστορία. Ευτυχώς για εμάς η Lauren συνεχίζει να φωτογραφίζεται για το Instagram και εμείς την απολαμβάνουμε.

    Lauren Summer: Ένα κορίτσι για όλες τις εποχές Lauren Summer: Ένα κορίτσι για όλες τις εποχές Lauren Summer: Ένα κορίτσι για όλες τις εποχές Lauren Summer: Ένα κορίτσι για όλες τις εποχές Lauren Summer: Ένα κορίτσι για όλες τις εποχές

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ