Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
More

  Λένα Παπαληγούρα: Σαν τηλεθεάτρια δεν έχω πολλή σχέση με την τηλεόραση

  “Ζούμε μια πολύ περίεργη εποχή, με τρομάζει φοβερά όλο αυτό που συμβαίνει” τόνισε η Λένα Παπαληγούρα.

  Στη ζωή με τον σύζυγο και τα παιδιά της, την εικόνα της κοινωνίας αλλά και την τηλεόραση μίλησε από καρδιάς η Λένα Παπαληγούρα στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time στον ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Πέμπτης.

  “Ο χρόνος που χαλαρώνω είναι εκείνος που περνάω με τα παιδιά μου και με τον σύντροφο μου. Νομίζω ότι αυτό είναι η δύναμη μου, η χαρά μου.

  Βλέποντας τα παιδιά μου, παρατηρώ ότι ο άνθρωπος γεννιέται με καλοσύνη και αναρωτιέμαι πολύ συχνά τι συμβαίνει όταν μεγαλώνουμε.

  Δεν ξέρω τι πάει λάθος στην εκπαίδευση μας και στον τρόπο που ζούμε, σίγουρα πάντως κάτι πάει λάθος” εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός.

  “Νομίζω ότι ζούμε μια πολύ περίεργη εποχή, εμένα με τρομάζει φοβερά όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν είμαι αισιόδοξη ούτε ως προς την ανθρώπινη φύση ούτε ως προς τις κοινωνίες ούτε ως προς τον τρόπο που ζούμε”.

  “Σαν τηλεθεάτρια δεν έχω πολλή σχέση με την τηλεόραση. Βλέπω λίγο από τις σειρές τις ελληνικές που γίνονται, γιατί θέλω να έχω μια εικόνα.

  Αυτή την περίοδο προβάλλεται και ο Όρκος, μια σειρά για την οποία έχουμε τελειώσει τα γυρίσματα και την απήλαυσα πολύ και κάνω γυρίσματα για τους νέους Μαύρους Πίνακες” πρόσθεσε η Λένα Παπαληγούρα.

  Λένα Παπαληγούρα: Σαν τηλεθεάτρια δεν έχω πολλή σχέση με την τηλεόραση

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ