Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Γιώργος Λιάγκας: «Ο Στηβ Κακέτσης έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή μου και το αποκαλύπτω πρώτη φορά»

    Ο Γιώργος Λιάγκας φανερά συγκινημένος αποχαιρέτησε τον Στηβ Κακέτση κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε πόσο τον βοήθησε στο ξεκίνημά του.

    LIAGKAS1751

    Όπως είπε όταν ήταν στα πρώτα του βήματα ο Σταμάτης Μαλέλης του είχε ανακοινώσει πως θα κάνει εκπομπή μέσα σε λίγες ώρες. Εκείνος αγχωμένος στα παρασκήνια συνάντησε τον Στηβ Κακέτση που ήταν καλεσμένος της εκπομπής της Άννας Δρούζα. Τον παρακάλεσε να κάνουν μαζί μια εκπομπή για δοκιμαστικό καθώς δεν είχε καλεσμένο και εκείνος αν και δεν τον γνώριζε είπε αμέσως ναι. Η εκπομπή πήγε πολύ καλά και ο Γιώργος Λιάγκας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας.

    Διαβάστε επίσης: Η Άντζελα Δημητρίου αποχαιρέτησε τον Στηβ Κακέτση: «Καλό ταξίδι μεγάλη μου αγάπη»

    kaketsis12956

    «Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος, γιατί ο Στηβ Κακέτσης ήταν μόνο 73 ετών –και στα 73 πια ένας άνθρωπος είναι νεότατος- στενοχωριέσαι. Κι εγώ στενοχωριέμαι πάρα πολύ γιατί ήταν ένας άνθρωπος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, γιατί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κάναμε πολλή παρέα.

    Διαβάστε επίσης: Όταν ο Στηβ Κακέτσης παραδέχτηκε δημόσια: «Η Άντζελα Δημητρίου είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα»

    201405101528540.4988 STIV KAKETSIS 952014

    Έφυγε χθες το μεσημέρι. Πριν από έναν μήνα περίπου έπαθε ένα εγκεφαλικό. Ενημερώνεται ο κόσμος και τον μεταφέρουν στο Υγεία. Μπαίνοντας στην πόρτα του Υγεία, παθαίνει δεύτερο εγκεφαλικό. Κι ενώ το πρώτο εγκεφαλικό ήταν πιο ελαφρύ, και ο ίδιος ενημέρωσε ότι δεν ήταν καλά και έτσι τον πήγαν στο νοσοκομείο, με το που περνάει την πόρτα του νοσοκομείου παθαίνει το δεύτερο εγκεφαλικό.

    Διαβάστε επίσης: Στηβ Κακέτσης: Η «Νεράιδα», οι γυναίκες της ζωής του, η φυλακή και το παράπονό του

    KAKETSIS11061Εκεί τα πράγματα ήταν δύσκολα. Για μία εβδομάδα τον κράτησαν στο νοσοκομείο κι έκαναν ό,τι μπορούσαν. Είπαν στη συνέχεια ότι η υγεία του δεν κινδυνεύει ωστόσο δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Τα οικονομικά δεν θα τα πω εγώ γιατί αφορούν τις οικογένειες. Τον μετέφεραν σε άλλο ίδρυμα».

    Διαβάστε επίσης: Το συγκινητικό αντίο της κόρης της Άντζελας Δημητρίου στον Στηβ Κακέτση

    {{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ