Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Λιάγκας, σίριαλ και ριάλιτι μόδας κέρδισαν την μάχη της τηλεθέασης

    Λιάγκας, σίριαλ και ριάλιτι μόδας κέρδισαν την μάχη της τηλεθέασης

    Ολα πάντως δείχνουν πως η φετινή μάχη στην αρένα της τηλεθέασης δεν θα είναι εύκολη υπόθεση

    [ad id=”13289″]

    Συνεχίζει να προηγείται σταθερά ο ΑΝΤ1 στον πίνακα τηλεθέασης με τα ποσοστά του στο prime time της Τρίτης να αγγίζουν σε μέσο όρο το 25,7% στο 15 – 44 και τον Alpha να ακολουθεί με ποσοστό 17,2%.

    Η απόσταση που χωρίζει τα δύο κανάλια στο σύνολο της ημέρας είναι μικρότερη καθώς ο ΑΝΤ1 σημειώνει 18,8% και ο Alpha 16%.

    Ολα πάντως δείχνουν πως η φετινή μάχη στην αρένα της τηλεθέασης δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Σε κάποιες ζώνες όπως η πρωινή οι αποστάσεις είναι μικρές ενώ στο prime time με την είσοδο των ριάλιτι και των talent shows του ΣΚΑΪ κάποιες μέρες οι αποστάσεις που χωρίζουν τον ανταγωνισμό είναι πολύ μικρές.

    Την Τρίτη ξεχώρισαν η πρεμιέρα του «Late night show» με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1 που σημείωσε μέσο όρο 31,7%, το σίριαλ «Ελα στη θέση μου» στον Alpha με 32,9% και τις επαναλήψεις του Mega να κονταροχτυπιούνται με τα ριάλιτι μόδας στην ζώνη του μεσημεριού.

    Συγκεκριμένα οι σειρές του καναλιού της Μεσογείων που προβάλλονται σε πολλοστή επανάληψη ξεπερνούν ακόμη και το 25% στο 15 – 44 την ώρα που το «Shopping Star» είχε 24,2% και το «Your style rocks» να εχει σκαρφαλώσει στο 22,3%.

    [ad id=”6783″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ