Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    «Ο Σφακιανάκης είναι μεγάλος άνθρωπος, ας πάει να δει τα εγγόνια του, να φυτεύσει καμιά τομάτα»

    Μπορεί ο καλλιτεχνικός κόσμος και το κοινό του να αναζητεί τον Νότη Σφακιανάκη ωστόσο κάποιος τραγουδιστής θεωρεί πως γέρασε και καλό είναι να μείνει μακριά από το τραγούδι.

    sfakianakis14946

    «Μεγάλος άνθρωπος είναι κιόλας. Δεν είναι 60 και βάλε; Δεν είναι και παράλογο ένας άνθρωπος στα 65 του να απέχει κι ένα χρόνο από τη μουσική. Εντάξει, μπορεί να πάει να δει τα εγγόνια του.  Να πάει να φυτεύσει καμιά τομάτα, κανένα ραπανάκι. Κακό είναι; Δεν το λέω για να μειώσω κάποιον. Εγώ στα 65 μου αυτό θα έκανα», δήλωσε ο Light στο «Πρωινό».

    Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για Νότη Σφακιανάκη: «Δεν μένουν μαζί με τη γυναίκα του, απομονώθηκε γιατί είναι στενοχωρημένος»

    light3

    Στα φετινά βραβεία MAD δεν καλέστηκε καθώς πέρυσι υπήρξε καβγάς με άλλον τράπερ. «Δεν με κάλεσαν φέτος, αλλά κέρδισα το ότι πήγα στις Κάννες.  Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία για να αποφασίσω εάν πάω.traper light5 Πήραν μια απόφαση, απολύτως σεβαστή και κυρίως για τον κόσμο. Ήταν κάτι ωραίο που δεν ήταν καθόλου ωραίο για τον κόσμο. Από εκεί και πέρα προχωράμε, η καριέρα μας δέκα χρόνια έγινε χωρίς το MAD», εξήγησε.

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ