Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2025
More

    Λίβανος: Προβλήματα από το δριμύ ψύχος σε ολόκληρη τη χώρα

    Δριμύ ψύχος επικρατεί σε πολλές περιοχές  στον Λίβανο, καθώς ο υδράργυρος υποχώρησε έως και 7 βαθμούς Κελσίου κάτω από τα συνηθισμένα για την εποχή επίπεδα, προκαλώντας σημαντικά προβλήματα, όπως μεταδίδει το λιβανέζικο Πρακτορείο Ειδήσεων.

    Πολλά νοικοκυριά στη Ντανίγια έχουν μείνει χωρίς πόσιμο νερό, ενώ ο παγετός έχει καταστήσει απροσπέλαστους τους δρόμους σε υψόμετρο άνω των 400 μέτρων.

     

    Στην Μπααλμπέκ ο υδράργυρος έπεσε κάτω από το μηδέν και στρώμα πάγου κάλυψε τους δρόμους, που έχουν μετατραπεί σε παγίδες για τους οδηγούς. Όσα σχολεία δεν παρέμειναν κλειστά, άνοιξαν μετά τις 9 το πρωί για να είναι ασφαλέστερες οι μετακινήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών.

    Οι Αρχές κάλεσαν τους κατοίκους, ιδίως των ορεινών περιοχών, να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, προειδοποιώντας πως τα προβλήματα από τον παγετό δεν αναμένεται να αμβλυνθούν σύντομα.

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ