Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Λουκία Παπαδάκη για το ρόλο της στην «Λάμψη»: «Η Σάντρα για έναν έρωτα τα έκανε όλα»

    Η Λουκία Παπαδάκη, παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Έλεος» και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της Σάντρας στην αξέχαστη σειρά «Λάμψη» αλλά και για την συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά «Μαύρο Ρόδο».

    loukia papadaki1

    «Πέρασα υπέροχα, έκανα φίλους και είναι το πρωτόλειο, μιλάμε για 33 χρόνια πίσω, το 1990, δύο γενιές, μιλάμε για ένα άλλο σύμπαν. Η Σάντρα ήταν ένα παθιασμένο πλάσμα, ακραίο. Έξω με αντιμετώπιζαν ακραία. Ένα περίεργο πράγμα, δεν με αντιπάθησαν ποτέ, ταυτίστηκαν με τον ρόλο, αλλά μπορούσαν και διαχώριζαν τον άνθρωπο που έβλεπαν με τον ρόλο. Πολλές γυναίκες ταυτίζονταν με τον ρόλο.

    loukia papadaki2

    Δεν ήταν μία κακιά γιατί θα ήταν και αδιάφορη. Ήταν πανούργα, ήταν σέξι, ήταν γοητευτική. Η αφετηρία της Σάντρας ήταν ένας παθιασμένος έρωτας. Για αυτόν τον έρωτα τα έκανε όλα. Είχε λόγο. Παρά το ότι η Κάτια Δανδουλάκη ήταν το θύμα μου στη σειρά, περάσαμε πάρα πολύ ωραία με την Κάτια, ήταν και η εποχή τέτοια.»

    loukia papadaki3

    Στην συνέχεια η Λουκία Παπαδάκη, θύμισε στο τηλεοπτικό κοινό ότι στη «Λάμψη» η Σάντρα είχε παντρευτεί τον Τίμο που έπαιζε ο νεαρός Λεωνίδας Κακούρης και αρκετά χρόνια μετά στο «Μαύρο Ρόδο» είναι πλέον η πεθερά του: «Ήμασταν παντρεμένοι στη Λάμψη και τώρα είμαι πεθερά του. Έχουμε γελάσει αφάνταστα!».

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ