Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Magdalena Bokun: Η πολωνή αθλήτρια του στίβου που εντυπωσιάζει εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων

    Magdalena Bokun: Η πολωνή αθλήτρια του στίβου που εντυπωσιάζει εντός και εκτός αγωνιστικών χώρωνMagdalena Bokun είναι μια Πολωνή αθλήτρια που εξειδικεύεται στο μήκος. Είναι κάτοχος ασημένιο μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και Εθνική Πρωταθλήτρια . Το προσωπικό της ρεκόρ στο άλμα εις μήκος είναι 6,71 μέτρα σε εξωτερικούς χώρους και 6,43 μέτρα σε εσωτερικούς χώρους.

    Η Magdalena Bokun γεννήθηκε στις 29 Μαΐου 1996, στο Lelis, Πολωνία. Ξεκίνησε την αθλητική της καριέρα από μικρή ηλικία και έγινε μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες της πολωνικής αθλητικής. Είναι τρεις φορές πρωταθλήτρια των πολωνικών νεανικών πρωταθλημάτων στο μήκος το 2016, 2017 και 2018.

    Η Magdalena Bokun ξεκίνησε τους αγώνες της ήδη το 2012, όταν κέρδισε το χρυσό στα Warszawa U18 Events, το ασημένιο στο Warszawa Halowy Mityng WMOZLA και το χάλκινο στα Siedlce U18 Events. Συμμετείχε επίσης στο Spala Polish U18 Indoor Championships αλλά τερμάτισε μόνο πέμπτη.

    Tο 2013, η Magdalena Bokun κέρδισε το ασημένιο στο Spala Polish U18 Indoor Championships, καθώς και το χρυσό στο Warszawa Mityng WMOZLA. Κατά τη διάρκεια της εξωτερικής σεζόν κέρδισε επίσης το χρυσό στα Slubice U18 Events και το ασημένιο στα Lodz U18 Events, καθώς και συμμετείχε στα Lodz Polish U18 Championships, αλλά τερμάτισε μόνο τέταρτη, ένα βήμα από τις τιμές.

    Το 2014, η Magdalena Bokun δεν έκανε την καλύτερη της σεζόν, παραμένοντας χωρίς τιμές στα Πολωνικά Πρωταθλήματα Junior – εξωτερικού και κλειστού χώρου, αλλά κέρδισε το χρυσό στο Lidzbark Warminski, καθώς και το ασημένιο στα Biala Podlaska U20 Events.

    Το 2015, η Magdalena Bokun συνέχισε να αποκτά εμπειρία και πήρε το χρυσό στα Slubice U20 Events, αλλά ήταν πάλι ένα βήμα από τα μετάλλια στα Πολωνικά Πρωταθλήματα Junior – εσωτερικά και εξωτερικά. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, δοκίμασε τον εαυτό της και στο τριπλούν, κερδίζοντας το χάλκινο στα Biala Podlaska Polish Junior Championships.

    Magdalena Bokun: Η πολωνή αθλήτρια του στίβου που εντυπωσιάζει εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων

    Το 2016, η Magdalena Bokun συμμετείχε στα Torun Polish Indoor Championships και στα Bydgoszcz Polish Championships στο μήκος αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει μετάλλιο. Ωστόσο, κέρδισε τα χρυσά μετάλλια στα Jelenia Gora Polish U23 Championships και στα Biala Podlaska Polish Club Championships, καθώς και το χάλκινο στο Maribor SLO-CZE-HUN-POL U23 Match.

    Το 2017, η Magdalena Bokun ήταν κοντά στο να κερδίσει το πρώτο της πολωνικό μετάλλιο αλλά παρέμεινε πέμπτη στα Bialystok Polish Championships. Συμμετείχε επίσης στα Bydgoszcz European U23 Championships αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στα τελικά. Ωστόσο, απέδειξε ότι είναι μια από τις πιο ταλαντούχες νεαρές αθλήτριες στο μήκος της χώρας της, κερδίζοντας το χρυσό στα Suwałki Polish U23 Championships.

    Το 2018, η Magdalena Bokun κέρδισε τα ασημένια μετάλλια στα Lublin Polish Championships, στα Toruń Polish Indoor Championships και στα Inowrocław Polish Club Championships. Συμμετείχε στο London Athletics World Cup αλλά παρέμεινε μόνο έβδομη. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, κέρδισε χρυσό στο Kraków POL-CZE-HUN-SLO U23 Match και στα Sieradz Polish U23 Championships.

    Magdalena Bokun: Η πολωνή αθλήτρια του στίβου που εντυπωσιάζει εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων

    Το 2019, η Magdalena Bokun συνέχισε να είναι μία από τις κορυφαίες αθλήτριες στο μήκος της χώρας, κερδίζοντας τα ασημένια μετάλλια στα Radom Polish Championships και στα Jelenia Gora Polish Club Championships, καθώς και το χάλκινο στο Irena Szewińska Memorial. Κέρδισε επίσης το χρυσό στα Πολωνικά Πρωταθλήματα Πανεπιστημίων και στο Torun Indoor Meeting.

    Το 2020, παρά τη σύντομη αθλητική σεζόν, πέτυχε κάποιες σημαντικές επιτυχίες, κερδίζοντας το ασημένιο στα Wloclawek Polish Championships, το Poznan Grand Prix Meeting και το Janusz Sidlo Memorial, καθώς και το χρυσό στο Memorial Zygmunt Szelest.

    Το 2021, η Magdalena Bokun κέρδισε τις μεγαλύτερες διακρίσεις της μέχρι τώρα – τα ασημένια μετάλλια στο Chorzow European Athletics Team Championships Super League και στο Kip Keino Classic στο Ναϊρόμπι. Κέρδισε επίσης χρυσό στα Torun Polish Indoor Championships.

    Το 2022, κέρδισε το ασημένιο στα Torun Polish Indoor Championships. Συμμετείχε στο ORLEN Copernicus Cup αλλά έχασε για λίγο το μετάλλιο.

    Το 2023, η Magdalena Bokun πέτυχε την πιο επιτυχημένη της σεζόν. Κέρδισε τα ασημένια μετάλλια στα Torun Polish Indoor Championships και στο Aarhus SPRINT’n’JUMP, καθώς και το χάλκινο στο Meeting Internacional Catalunya Pista Coberta. Κέρδισε τα ασημένια μετάλλια στα Gorzow Wielkopolski Polish Championships και στα Chengdu FISU World University Games. Έκανε ισχυρή εμφάνιση στο 69° ORLEN Janusz Kusociński Memorial και στο European Athletics Team Championships First Division αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει μετάλλιο.

    Η αθλήτρια του στίβου παραμένει μία πολύ όμορφη γυναίκα και εντυπωσιάζει τόσο εντός και όσο εκτός αγωνιστικών χώρων και κυρίως στο instagram που μπορείς να δεις υπέροχες φωτογραφίες της

    Magdalena Bokun: Η πολωνή αθλήτρια του στίβου που εντυπωσιάζει εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων

    Magdalena Bokun: Η πολωνή αθλήτρια του στίβου που εντυπωσιάζει εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ