Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Μαγιό που… σκανδαλίζουν!

    Το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με τη θάλασσα και την ηλιοθεραπεία και όσα μαγιό και να χουμε, ποτέ δεν είναι αρκετά! Γι’ αυτό, φέτος προτιμήστε μαγιό… outlet για σετ bikini, τα οποία… σκανδαλίζουν σε ποιότητα, εφαρμογή, αλλά και… τιμές! Κι αν αναρωτιέστε πού θα τα βρείτε, η απάντηση είναι στην ελληνική εταιρεία PCP!

    Μαγιό outlet για επιλογές με έκπτωση έως και 77%!

    Αναζητάτε το μαγιό outlet που θα σας κερδίσει με την πρώτη ματιά; Επισκεφθείτε το outlet της PCP! Εκεί θα βρείτε φθηνά γυναικεία μαγιό, σε τιμές που προκαλούν… αίσθηση, αφού οι εκπτώσεις αγγίζουν το 77%! Μπικίνι tops και bottoms, αλλά και ολόσωμα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, περιμένουν να τα ανακαλύψετε, για να βγείτε στην παραλία ανανεωμένες! Σας δίνεται μάλιστα η δυνατότητα να κάνετε… mix & match και να δημιουργήσετε έτσι, το δικό σας μαγιό, με τα σχέδια της επιλογής σας!

    Οι τιμές, άλλωστε, ξεκινούν από 10€, επομένως γιατί να στερηθείτε τα μαγιό που σας αρέσουν; Βάλτε στο καλάθι σας τουλάχιστον δύο και εμπλουτίστε την καλοκαιρινή συλλογή σας με τα εκπληκτικά μαγιό της PCP, που είναι πάντα στη μόδα!

    Μαγιό που… σκανδαλίζουν!

    Bikini set ή εναλλακτικά το δημοφιλές μαγιό τριγωνάκι είναι διαχρονικής αξίας και δεν γινόταν να λείπει από τη νέα συλλογή της PCP για το καλοκαίρι του 2023! Σε τέλειες αποχρώσεις, όπως βεραμάν, μαύρο, λευκό, χακί, πετρόλ και ροδακινί, έχει σχεδιαστεί για να κολακεύει κάθε σωματότυπο και να αναδεικνύει το μαύρισμα.

    Επιλέξτε το δικό σας μπικίνι σετ με κορδόνια ή χωρίς, χαμηλοκάβαλο, ψηλόμεσο, τύπου μπραζίλ ή σε πιο αθλητικό στυλ και… πάρτε φόρα για την παραλία! Επισκεφθείτε σήμερα το pcpclothing.com, ανακαλύψτε τα μαγιό σας για το φετινό καλοκαίρι και κάντε τα δικά σας στις καλύτερες τιμές!

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ