Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Μαίρη Χρονοπούλου: Συγκινημένος ο Σπύρος Μπιμπίλας στον αέρα του ΑΝΤ1

    «Για εμάς δεν είναι μια ευχάριστη μέρα», λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

    Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε σήμερα στο Πρωινό και τη Φαίη Φώτου, κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου, όπου βρέθηκε για να την αποχαιρετήσει. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, μάλιστα, δεν άντεξε και λύγισε, όταν αναφέρθηκε στην πρώτη τους γνωριμία.

    «Για εμάς δεν είναι μια ευχάριστη μέρα. Είναι μια δύσκολη μέρα γιατί αποχαιρετάμε έναν άνθρωπο που έχει παίξει κάποιο ρόλο στη ζωή μας. Είναι ένας άνθρωπος που δεθήκαμε ψυχικά μαζί του και μας έχει δώσει τα φώτα του, τη λάμψη του, την αγάπη, τη φιλία. Και αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που με είχε επιλέξει σαν έναν από τους τελευταίους της φίλους», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

    Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε συγκινημένος: «Θα σας πω την έκπληξή μου όταν την είδα σε μια διαδήλωση πριν 30-35 χρόνια να κρατάει το πανό του σωματείου ηθοποιών για τα δικαιώματα των νέων ηθοποιών».

    {“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Σπύρος Μπιμπίλας – Σήμερα το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου – Το Πρωινό – 13/10/2023″,”description”:”\”Την είδα πριν ενάμιση μήνα και τελευταία φορά μιλήσαμε 10 μέρες πριν την πτώση της\””,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1ibGR0ajQzcm5xejUvMjAyMy8xMC8xMy8wOS8wMl81OV82NTI5MDdjM2M0NjRiLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT7M59S”,”uploadDate”:”2023-10-13T09:07:54.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cw760aztklld”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

    Μαίρη Χρονοπούλου: Συγκινημένος ο Σπύρος Μπιμπίλας στον αέρα του ΑΝΤ1

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ