Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Μαίρη Βιτανάρος: Ποζάρει με τα εσώρουχά της

    Το μοντέλο που συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσα από το GNTM 5 απέσπασε χιλιάδες σχόλια κάτω από την ανάρτηση για το σώμα της

    Με νέα ανάρτηση επανήλθε στο Instagram η Μαίρη Βιτινάρος, η model instructor που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της στο GNTM 5.

    Το διεθνές top model με έδρα το Λος Άντζελες βρίσκεται στην Ελλάδα και το βράδυ της Παρασκευής 6 Ιανουαρίου, ανάρτησε μία σειρά από φωτογραφίες της, στις οποίες φορά μόνο τα εσώρουχά της σε φουξ απόχρωση.

    Η Μαίρη Βιτινάρος ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, μπροστά από μία λευκή κουρτίνα σε κάποιο σπίτι στην Αθήνα. Οι φωτογραφίες της απέσπασαν χιλιάδες likes, ενώ οι περισσότεροι από τους ακολούθους της σχολίασαν το σώμα και τους κοιλιακούς της.

    Δείτε τις φωτογραφίες

    Μαίρη Βιτανάρος: Ποζάρει με τα εσώρουχά της Μαίρη Βιτανάρος: Ποζάρει με τα εσώρουχά της Μαίρη Βιτανάρος: Ποζάρει με τα εσώρουχά της Μαίρη Βιτανάρος: Ποζάρει με τα εσώρουχά της Μαίρη Βιτανάρος: Ποζάρει με τα εσώρουχά της Μαίρη Βιτανάρος: Ποζάρει με τα εσώρουχά της Μαίρη Βιτανάρος: Ποζάρει με τα εσώρουχά της

    Ποια είναι η Μαίρη Βιτινάρος

    Με καταγωγή από Ελλάδα και Αυστραλία, η Μαίρη Βιτινάρος μπήκε στον χώρο του μόντελινγκ από τα 17 της χρόνια. Έχει κάνει σπουδές στα οικονομικά, ενώ από μικρή ήθελε να γίνει τενίστρια.

    Το ύψος της είναι 1,84, το οποίο συνδυαστικά με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της και το περπάτημα στην πασαρέλα, εξασφάλισαν στη Μαίρη Βιτινάρος πολλές συνεργασίες με διάσημους οίκους μόδας, όπως οι Ellipse Lingerie, Guess, Ralph Lauren, Gottex, ενώ έχει αναλάβει καμπάνιες με μαγιό και εσώρουχα, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα αλλά και τη fitness πλευρά της.

    Με 149.000 ακόλουθους στο Instagram, το νέο πρόσωπο του προηγούμενου GNTM, είναι αρκετά ενεργό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ