Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Μάκης Δημάκης Σταμάτης Γονίδης Βοτανικός Χειμώνας 2017-18

    Μάκης Δημάκης Σταμάτης Γονίδης Βοτανικός Χειμώνας 2017-18

    Μάκης Δημάκης Σταμάτης Γονίδης Βοτανικός Χειμώνας 2017-18

    [ad id=”13289″]

    Ενώ τα καλοκαιρινά νυχτερινά κέντρα, έχουν διανύσει τον μεγαλύτερο δρόμο μέχρι το κλείσιμο, μιας και η σεζόν φτάνει στο τέλος της, τα φθινοπωρινά μαγαζιά ετοιμάζονται να ανοίξουν για να υποδεχθούν το κοινό τους, με τις καλύτερες προοπτικές για διασκέδαση. Ένα μαγαζί που ετοιμάζεται ήδη να ανοίξει τις πόρτες του, για φέτος το φθινόπωρο, δεν είναι άλλο, από το αγαπημένο μας νυχτερινό κέντρο, «Βοτανικός», το οποίο φέτος μας ετοίμασε τη μεγαλύτερη έκπληξη για εγγυημένη διασκέδαση, αφού στο δυναμικό της προσωπικό, εντάσσει τον επιτυχημένο λαϊκό τραγουδιστή, Σταμάτη Γονίδη και τον Μάκη Δημάκη, ο οποίος εμφανίστηκε στο Βοτανικό και πέρυσι, συνεχίζοντας έτσι την απίστευτη επιτυχία που έκανε πέρυσι.

    Μάκης Δημάκης Βοτανικός χειμώνας 2017-18

    Ο Μάκης Δημάκης, μετρά αρκετά χρόνια στο ελληνικό τραγούδι, μα μόνο δύο στις αθηναϊκές πίστες, που βέβαια σχημάτισε αμέσως τεράστια επιτυχία, από το νυχτερινό κέντρο του Βοτανικού, όπου εμφανιζόταν πέρυσι το χειμώνα. Εκεί θα τον δούμε και φέτος, παρέα με τον έμπειρο, Σταμάτη Γονίδη στο πλευρό του, με τον οποίο θα δημιουργήσουν το δίδυμο της χρονιάς, καθώς ετοιμάζονται να πατήσουν στην πίστα του Βοτανικού, για να ξετυλίξουν με το ταλέντο τους, τις τεράστιες επιτυχίες τους. Με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Μάκη Δημάκη, η επιτυχία έχει ένα όνομα, και αυτό δεν είναι άλλο από το «Βοτανικός». Εκεί λοιπόν το κέφι θα φτάσει στα ύψη και η ατμόσφαιρα θα χτυπήσει κόκκινο, με τους δύο επιτυχημένους καλλιτέχνες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Βοτανικος δημακης γονιδης τηλεφωνο 211-7707570

    Σταμάτης Γονίδης Βοτανικός χειμώνας 2017-18

    Τριάντα πλέον χρόνια, ο Σταμάτης Γονίδης έχει καθιερωθεί στο μουσικό λαϊκό στερέωμα της Ελλάδας, κάνοντας τον ένα επιτυχημένο δίσκο μετά τον άλλο και μάλιστα με χρώμα χρυσό και πλατινένιο. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής, δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και οι επιτυχίες του είναι γνωστές και οι συνεργασίες του με κορυφαία ονόματα επίσης. Φέτος το φθινόπωρο, θα απολαύσουμε τον αγαπημένο μας Σταμάτη Γονίδη, παρέα με τον Μάκη Δημάκη, στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός και θα έχουμε τη χαρά να δούμε το ιδιαίτερο αυτό δίδυμο σε δράση, να χορέψουμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις τεράστιες επιτυχίες τους και να διασκεδάσουμε με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες. Ο Σταμάτης Γονίδης άλλωστε, ξέρει πολύ καλά να μην απογοητεύει το κοινό του και να δίνει τον καλύτερο εαυτό του στο τραγούδι και στο αγαπημένο του κοινό. Με το αυθεντικό του στυλ και την ιδιαίτερη χροιά του, ξέρει πώς να κάνει και το πιο δύσκολο κοινό, να αγαπήσει αυτό τον ιδιαίτερο καλλιτέχνη.

    [ad id=”6783″]

    Βοτανικός χειμώνας 2017-18

    Το αγαπημένο μας κέντρο, Βοτανικός, άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά, το 2004. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, κέρδισε την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κοινού, μιας και οι επιλογές των καλλιτεχνών που στελέχωναν τη μεγάλη σκηνή του, ήταν στοχευμένες και ιδιαίτερα επιτυχημένες. Πόσοι τεράστιοι καλλιτέχνες έχουν περάσει από τη σκηνή του! Η Χάρις Αλεξίου, η Μαρινέλλα, η Νατάσα Μποφίλιου, Ο Σταμάτης Γονίδης, είναι λίγοι από

    τους αγαπημένους καλλιτέχνες που πέρασαν από την πίστα του Βοτανικού. Φέτος το μαγαζί, ετοιμάζεται να φιλοξενήσει δύο εξίσου αγαπημένους καλλιτέχνες που έχουν στο παρελθόν συνεργαστεί με το μαγαζί. Σταμάτης Γονίδης και Μάκης Δημάκης. Τον Σταμάτη Γονίδη τον έχουμε απολαύσει παλαιότερα στην πίστα του Βοτανικού ενώ τον Μάκη Δημάκη, μόλις πέρυσι που σημείωσε τεράστια επιτυχία. ΤΟ τρομερό αυτό δίδυμο, ετοιμάζεται να στελεχώσει το δυναμικό του Βοτανικού για φέτος το φθινόπωρο, και είμαστε βέβαιοι ότι μιλάμε για εγγυημένη επιτυχία.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ