Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ποια τηλεόραση; Μετρά αντίστροφα για το μωράκι της η Μαλέσκου

    Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

    7881 IOANA MALESKOY KONSTANTINOS DANIAS 1072022

    Το βράδυ του Σαββάτου η παρουσιάστρια μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με την εγκυμοσύνη της στις τηλεοπτικές κάμερες, που την εντόπισαν σε κοσμική έξοδό της. «Χαίρομαι που συναντιόμαστε, γιατί αρκετό καιρό τώρα δεν σας μιλούσα και νομίζω πλέον καταλαβαίνετε τον λόγο» ανέφερε αρχικά, συμπληρώνοντας πως αυτό που βιώνει είναι ιερό πράγμα.

    7847 KONSTANTINOS DANIAS IOANA MALESKOY 1072022

    Οπως τόνισε, η τηλεόραση δεν της λείπει, γιατί ήταν συνειδητή απόφασή της να απέχει. «Θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει η στιγμή που θα επανέλθω» επισήμανε. «Μετράμε αντίστροφα. Είναι ούτε τρεις μήνες, οπότε πλησιάζει» είπε κατόπιν, απαντώντας για την άφιξη του «πελαργού».

    MALESKOY

    «Η αλήθεια είναι ότι συμπεριφερόμουν σαν να μην είμαι έγκυος για καιρό τώρα. Ηταν συνεργάσιμο και το μωράκι, και μπορούσα να το καμουφλάρω. Τώρα δεν κρύβεται και να θέλω, είναι εκεί» σημείωσε η Ιωάννα Μαλέσκου, αποφεύγοντας, ωστόσο, να αποκαλύψει το φύλο του μωρού.

    imaleskou 279130519 516224166680483 8796108714836362720 n«Εχω τόσο πειθαρχημένες λιγούρες, που ακόμα και στο φαγητό λέω: “όπα το θες πραγματικά;”» σχολίασε έπειτα για τη διατροφή της, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει δεχτεί μηνύματα με συμβουλές και από επώνυμες και μη επώνυμες κυρίες, κάτι που την έχει συγκινήσει. «Είναι απεριόριστη η αγάπη που εισπράττω, μου δίνει δύναμη» τόνισε.

    maleskou

    Οσο για το ενδεχόμενο να ντυθεί νυφούλα; «Για τον γάμο πρέπει να ρωτήσεις άλλον. Οχι εμένα» ανέφερε, ρίχνοντας το… μπαλάκι στον Κωνσταντίνο.

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ