Το χωρισμό της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της, το Σάββατο (13/04).



Η παρουσιάστρια του «I Love Σου Κου» είχε ζήσει, όπως είπε, τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η Μαρία Αντωνά, με την οποία συνεργαζόταν σε εκπομπή του Open, αφού όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι σίγουρα στενάχωρο γιατί ήταν ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένο, ήταν 7 χρόνια μαζί, πήγαιναν για γάμο, προσπαθούσαν να τον οργανώσουν, όλο κάτι γινόταν, πήγαινε από αναβολή στην αναβολή και τους έφερνε και σε δύσκολη θέση. Εμείς το ζήσαμε με τη Μαρία δύο χρόνια. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι η Μαρία στήριξε πάρα πολύ τον Άρη. Βγήκε μπροστά αντρίκια».



Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0ivg28q5kll)



Η Μπέτη Μαγγίρα στη συνέχεια θέλησε να ξεκαθαρίσει, πως η Μαρία Αντωνά υποστήριξε πολύ τον άλλοτε σύντροφό της, αλλά άκουγε διάφορα σχόλια που τη στενοχωρούσαν. Όπως τόνισε: «Στο Οpen επειδή βαλλόταν, είχαν ακουστεί διάφορα. Η Μαρία πολύ σωστά βγήκε τον υποστήριζε όσο ήταν στο παιχνίδι, πράγμα του της έκανε κακό. Εδώ έκανε κακό σε μας που μας έβριζε ο κόσμος καθημερινά, αλλά ήταν δυνατόν να μην στηρίξουμε τον δικό μας άνθρωπο; Ήταν πολύ άβολο να πρέπει να τοποθετείται, να λογοδοτεί, να απαντά. Δεν είχε υποχρέωση να το κάνει, αλλά την έπνιγε κιόλας. Πέρασε πολύ δύσκολα το Μαράκι».

Τέλος, η παρουσιάστρια θέλησε να προσθέσει για την πρωήν συνεργάτιδά της, ότι: «Ίσως έκανε κακό στην εικόνα της βγαίνοντας τόσο δυνατά τον σύντροφό της, ίσως αυτό να πέρασε ένα όριο και φέτος ίσως άλλαξε την εικόνα της φέτος με τη συμμετοχή της στο Survivor» αποκαλύπτοντας ότι: «Πέρασε μια περίοδο έντασης με τον Άρη και εμείς το ζούσαμε καθημερινά».

Τέλος, ο Δημήτρης Μακαλιάς αποκάλυψε ότι το πρώην ζευγάρι εξακολουθεί να μένει στο ίδιο σπίτι, αναφέροντας: «Έχουμε μιλήσει με τη Μαρία και προσπαθούμε να προστατέψουμε όλο αυτό που συμβαίνει, γιατί είναι σε ευάλωτη περίοδο. Το ίδιο σπίτι μοιράζονται ακόμα, βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο, τα παιδιά αγαπιούνται πάρα πολύ και αυτό είναι που πονάει».