Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024
More

    Μαρία Μπακοδήμου για Δημήτρη Αργυρόπουλο: «Στο νοσοκομείο ενημερώθηκε ο πρώην άνδρας μου – Νόμιζε ότι θα έρθει να με αναγνωρίσει»

    Με ευγνωμοσύνη μίλησε για τον πρώην σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, Δημήτρη Αργυρόπουλο, η Μαρία Μπακοδήμου, στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4».

    Η παρουσιάστρια προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την σχέση με τον πρώην σύζυγό της, μετά την στάση που κράτησε ο τελευταίος στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας, που πέρασε η Μαρία Μπακοδήμου.

    Η άγνωστη ιστορία με την πρώην σύζυγό της

    «Θέλω να πω κάτι σε σχέση με το πρόβλημα υγείας, που μου συνέβη. Όταν ήμουν στο νοσοκομείο και συνέβη αυτό, ήμουν στη ΜΕΘ, είχε έρθει μια φίλη να με πάρει και της είπαν, ”έχει γίνει μια επιπλοκή και πρέπει να καλέσουμε έναν δικό της”. Εκείνη τρελάθηκε και δεν ήξερε ποιον να καλέσει. Κάλεσε τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, τον μπαμπά των παιδιών, ο οποίος νόμιζε ότι θα έρθει να με αναγνωρίσει.

    Η συμβολή του Δημήτρη και το κριτήριό του εκεί – για βασικά πράγματα – ήταν πολύ σπουδαία. Και ας έχουμε πολλές διαφορές – όπως όλοι οι άνθρωποι – και ας έχω πει χιλιάδες αρνητικά πράγματα για εκείνον, αυτό ήταν πραγματικά κάτι που με άλλαξε, γιατί του χρωστάω πάρα πολλά γι αυτά που έκανε εκεί.

    Δεν θα πω περισσότερα, γιατί είναι πολύ προσωπικά. Αυτό είναι ένα μάθημα, ότι δηλαδή ποτέ δεν ξέρεις τι είναι ο άλλος στο τέλος. Μπορεί να ανακαλύψεις στην κρίσιμη στιγμή μια πολύ ωραία πλευρά ή μια πολύ κακή», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ