Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
More

    Μαρία Μπάρκουλη για Μαρίνα Νικολαΐδου: «Της είπαμε ότι θα μιλήσει η Άννα Φόνσου και την έσπρωξε, κόντεψε να πέσει κάτω»

    Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε η Μαρία Μπάρκουλη για την Μαρίνα Νικολαΐδου, η οποία υπέστη έξωση από το «Σπίτι του Ηθοποιού».

    Η Μαρία Μπάρκουλη εξήγησε πως: «Η Μαρίνα Νικολαΐδου έβγαζε αντικλείδια και έμπαινε σε ολονών τα δωμάτια όταν λείπανε και είχανε κάνει παράπονα πάρα πολλοί που μένανε εκεί. Είπε ότι η Άννα Φόνσου φιλοξενεί τους φίλους της, ποιους φίλους της; Εγώ την παρακαλάω εδώ και τόσους μήνες να μου βρει δωμάτιο, γιατί ξέρει πολύ καλά ότι οι συντάξεις χηρείας είναι αισχρές. Και της είπα: “Ρε Άννα να έρθω να μείνω εκεί”. Και μου απάντησε: “Μαρία άκουσε να σου πω, είναι όλα γεμάτα και προηγούνται οι ηθοποιοί, όχι εσύ”. Και έχει δίκιο».

    «Υπάρχει μέσα στο καταστατικό ένας όρος απαράβατος που λέει ότι πάνω από δύο χρόνια απαγορεύεται να μείνει κάποιος. Αλλάζουν και έρχονται κι άλλοι άνθρωποι, σου λέει, σου δίνω ένα περιθώριο να φτιάξεις τη ζωή σου, να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά, αλλά μετά πρέπει να έρθει κι άλλος να μείνει. Όσο για τη δουλειά που έκανε στο “Σπίτι του Ηθοποιού”, πληρωνόταν από την κυρία Φόνσου, από τα λεφτά της κυρίας Φόνσου κάθε μήνα. Αυτά που έζησα εγώ», πρόσθεσε.

    «Πήγαινε και κοιμόταν όπου έβρισκε»

    Στη συνέχεια είπε: «Της είχε δώσει δικό της δωμάτιο να μένει μόνη της, ενώ μένουνε δύο-δύο και εκείνη έπαιρνε, το είδα με τα μάτια μου, ένα στρώμα με ένα νάιλον και πήγαινε ανά όροφο και κοιμόταν στους διαδρόμους, με το νάιλον μέσα στη βρωμιά. Και άνοιγαν τα παιδιά την πόρτα το πρωί και την βλέπαν μπροστά τους!

    Πήγαινε και κοιμόταν όπου έβρισκε, ενώ είχε δικό της δωμάτιο. Δεν είναι κρίμα λοιπόν  οι ηθοποιοί που έχουν πραγματική ανάγκη να μην έχουν που να μείνουν; Και δεν βγήκε ξαφνικά, ήταν ειδοποιημένη ότι θα φύγει. Πώς της ήρθε ξαφνικά; Και ένας Πρόεδρος για να παίρνει τέτοια απόφαση, δεν θα βγάλουμε και χαζό το δικαστήριο τώρα!».

    «Δεν ξέρω τι εμμονές έχει ο καθένας»

    Ακόμα, η Μαρία Μπάρκουλη ανέφερε: «Στη συμβίωση της με τους υπόλοιπους ηθοποιούς ήταν χάλια. Κανένας δεν  την ήθελε. Φέρναμε γλυκά στο σπίτι του ηθοποιού και τα έκρυβε παντού. Εγώ απορώ πώς δεν στείλαμε τον Περιφερειάρχη στο νοσοκομείο με τα κεράσματα. Γιατί τα έβγαζε όποτε ήθελε εκείνη, ληγμένα!».

    «Η Άννα Φόνσου φταίει, που για να μη μείνει μόνη της η Μαρίνα την έπαιρνε μαζί. Της είπαμε ότι θα μιλήσει η Άννα Φόνσου και την έσπρωξε, κόντεψε να πέσει κάτω για να μιλήσει η ίδια στο μικρόφωνο. Δεν ξέρω τι εμμονές έχει ο καθένας και δεν με αφορά, αλλά εγώ της είχα μιλήσει πάρα πολλές φορές και της είχα πει: “Ρε Μαρίνα μη δίνεις δικαιώματα, μην κάνεις έτσι”», κατέληξε.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ