Αναδρομή πριν από τρεις δεκαετίες και συγκεκριμένα στο 1995 με τη Μαρία Μπεκατώρου στην πρώτη της εκπομπή έκανε σελίδα στο Tik Tok. Το ημερολόγιο δείχνει Πέμπτη 9 Νοεμβρίου το 1995 και η μόλις 21 χρονών παρουσιάστρια καλημερίζει το τηλεοπτικό κοινό στην εκπομπή Prestige.Φρέσκια παρουσία με κόκκινα μαλλιά και ένα ζεστό χαμόγελο, το ίδιο που φορά στα χείλη της μέχρι και σήμερα, ξανθιά πλέον και έχοντας περάσει στη «λίγκα» των πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικών σταθμών.

Η Μαρία Μπεκατώρου «βούτηξε» από νωρίς στα βαθιά νερά της τηλεόρασης. Στα 18 της ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό του Γιώργου Καρατζαφέρη Telecity κάνοντας καλλιτεχνικό ρεπορτάζ άλλα και αρχισυνταξία σε διάφορες εκπομπές του σταθμού. Το 1993 από ρεπόρτερ πέρασε μπροστά από τις κάμερες αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής Prestige.

@greektv_bestof Η Μαρία Μπεκατώρου στην πρώτη της εκπομπή μόλις 21 ετών! 😱🎥 #fy #foryou #mpesfypgamw #mpesfy #greektv #greece #superkaterina #alphatv #megatv #series #foryourpage #fyp #greekseries #mpekatorou ♬ πρωτότυπος ήχος – Greek Tv Best Of