Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Μαρία Μπεκατώρου: «Ήταν λίγο περίεργο το καλοκαίρι, συνέβησαν…»

    Ένα περίεργο καλοκαίρι αποκάλυψε πως είχε η Μαρία Μπεκατώρου τη Δευτέρα (23/09) στο «Πάμε Δανάη» με την παρουσιάστρια να είναι η πρώτη καλεσμένη της εκπομπής για φέτος.

    Χωρίς να έχει συμβεί κάτι πολύ σοβαρό, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δεν κατάφερε να ξεκουραστεί τόσο, όσο η ίδια θα ήθελε. Σε κάθε περίπτωση, η Μαρία Μπεκατώρου είναι και εκείνη έτοιμη να υποδεχτεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν με το «The Chase».

    «Είμαι πάρα πολύ καλά, ξεκουραστήκαμε, γεμίσαμε τις μπαταρίες μας. Ήταν λίγο περίεργο το καλοκαίρι, να πούμε τις αλήθειες. Εκεί που έλεγες ότι θα ξεκουραστείς, όλο και κάτι γινόταν και δεν ξεκουραζόσουν. Γενικά, όλα ήταν γενικά καλά και τώρα είναι όλα πολύ ωραία. Συνέβησαν αυτά τα μικρά, που κάποια στιγμή σκας και μετά είσαι καλά», είπε η Μαρία Μπεκατώρου.

    Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια μίλησε για την επιτυχία του «The Chase» και το άγχος που εξακολουθεί η ίδια να έχει: «Εγώ κάνω τώρα ένα τηλεπαιχνίδι, αλλά δεν ξέρεις αν ο κόσμος θα δεχτεί το κάτι καινούργιο που θα κάνεις. Είμαι όμως γεμάτη, γιατί ο κόσμος με ακολουθεί πάντα στο νέο και στην καινούργια πρόταση και μου δίνει την ευκαιρία να με δει. Ξέρω όμως, ότι ο κόσμος δεν θα χαλάσει το απόγευμά του να με δει, αν δεν του αρέσει το περιεχόμενο της εκπομπής. Νιώθω μεγάλο άγχος για να καταφέρω πάντα να θέλουν να μας βλέπουν και να μας εμπιστεύονται οι τηλεθεατές».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ